Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

SEXVIDEO Britney Spears poburuje verejnosť: Fanúšikovia jej za to poriadne naložili!

Britney Spears Zobraziť galériu (4)
Britney Spears

BEVERLY HILLS - Búrlivé obdobie pokračuje. Keď už sa zdalo, že Britney Spears (40) začne žiť pokojný rodinný život so svojím manželom Samom Asgharim (28), tak na svoj Instagram pridala video, ktoré pobúrilo veľké množstvo ľudí. Tí jej v komentároch dali jasne pocítiť, čo si o jej počínaní myslia!

Britney Spears si plnými dúškami užíva medové týždne so svojim manželom Samom Asgharim. Dokazuje to aj video, ktoré dnes ráno zverejnila na svojom Instagrame. Speváčka na ňom pózuje na pláži, pričom jej pózy pôsobia poriadne vulgárne. 

Na niektorých záberoch je dokonca slavna Američanka bez vrchného dielu plaviek. Prsia si na nich zakrýva len svojimi rukami Na ďalších záberoch to vyzerá tak, akoby si chcela dať dole aj spodný diel. Celé video tak chvíľkami pôsobí dojmom, akoby išlo o trailer k filmu pre dospelých. 

To dali jasne najavo aj fanúšikovia pod jej príspevkom. „Prosím, prestaň," napísal jeden z nich. Už nie je rok 2005. Prestaň si sťahovať svoje nohavičky," pridal ďalší. „Potrebuje pomoc," nazdáva sa iný fanúšik. V niektorých komentároch dokonca spochybnili aj jej manžela: „Prečo? Nie si náhodou vydatá? Si si istá, že Samovi na tebe naozaj záleží?" pýtal sa jeden z nich.

Britney pod príspevok napísala: „Druhá časť z mojich medových týždňov. Nie, toto nie je žiadna kampaň. Som to jednoducho ja, užívajúca si život," povedala okrem iného k príspevku Britney, ktorá si očividne z kritiky ťažkú hlavu vôbec nerobí. 

Viac o téme: Britney Spears
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu