Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

SMRŤ slávneho speváka (†74): Obklopený rodinou, ale... Príčinu TAJA!

Meat Loaf Zobraziť galériu (5)
Meat Loaf (Zdroj: TASR)

LOS ANGELES - Odišiel na večnosť! Americký spevák, skladateľ a herec Meat Loaf, vlastným menom Marvin Lee Aday, mal ešte množstvo pracovných plánov. Zmarila mu však ich smrť. Hviezda, ktorú preslávil napríklad aj hit s názvom I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That), zomrela dnes v noci.

Správu o úmrtí legendy potvrdil spevákov manažér. Aj na Facebookovom profile sa objavil status, ktorý zarmútil všetkých priaznivcov. V ňom je uvedené, že Meat Loaf zomrel doma obklopený svojou manželkou Deborah, dcérami Pearl a Amandou a blízkymi priateľmi.

Príčina jeho smrti zatiaľ nie je známa. Podľa informácií, ktoré zverejnil portál tmz.com, spevák začiatkom týždňa zrušil pracovné stretnutie kvôli tomu, že bol nakazený COVID-om. Jeho stav sa rapidne zhoršoval, až svet obletela tá najsmutnejšia správa...

„Vieme, ako veľa pre mnohých z vás znamenal. Oceňujeme vašu lásku a podporu v týchto ťažkých časoch, keď žialime kvôli strate tak inšpirujúceho umelca a úžasného človeka. Z jeho srdca do vašich duší,” znie v stanovisku. 

Americký spevák, skladateľ a herec Marvin Lee Aday vystupoval pod prezývkou Meat Loaf, v preklade fašírka. Dostal ju od svojho učiteľa telocviku, ktorému pri cvičení stúpil párkrát na nohu. Jeho album Bat Out of Hell (1977) patrí k jedným z najpredávanejších v histórii Spojených štátov Amerických.

VIDEO: Meat Loaf - I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That).

Viac o téme: Meat LoafMarvin Lee Aday
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu