Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Legendárny Schwarzenegger mal autonehodu: Žena skončila v nemocnici!

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Bývalý kalifornský guvernér a herec Arnold Schwarzenegger sa v piatok neskoro popoludní tamojšieho času stal v Los Angeles účastníkom dopravnej nehody štyroch vozidiel. Podľa denníka LA Times skončila po nehode jedna žena v nemocnici s ľahšími zraneniami hlavy.

Polícia identitu účastníkov nehody nezverejnila. Schwarzeneggerov hovorca ale potvrdil, že herec a jeden z najúspešnejších kulturistov v histórii odišiel v piatok zo svojho domu v terénnom vozidle GMC Yukon, ktorý potom narazil do automobilu Toyota Prius. 74-ročný Schwarzenegger nebol zranený a na mieste nehody zostal, doplnil jeho hovorca s tým, že herec sa zaujímal o situáciu zranenej ženy a hovoril aj s hasičmi aj policajtmi.

"Alkohol ani drogy podľa všetkého v tejto nehode nehrali rolu," uviedla miestna polícia vo vyhlásení s tým, že žiadne ďalšie podrobnosti zverejňovať nebude. Schwarzenegger nepil, potvrdil pre LA Times aj jeho hovorca.

Podľa policajnej správy, z ktorej citovala televízna stanica CBS v Los Angeles, sa nehoda odohrala pri križovatke ulíc Sunset Boulevard a Allenford Avenue neďaleko hercovho domu. Schwarzeneggerov automobil typu SUV narazil do červeného vozidla Toyota Prius, našiel na jeho strechu a pritom narazil ešte do ďalších dvoch áut.

Viac o téme: NehodaAutoPolícia Los AngelesArnold Achwarzenegger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu