Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sinéad O´Connor na POHREBE syna ŠOKOVALA: Och! Šialený outfit a... Toto mu dala do truhly!

Sinead O'Connor Zobraziť galériu (5)
Sinead O'Connor (Zdroj: youtube.com a facebook)

DUBLIN - Rozlúčili sa s nimi! Slávna speváčka Sinéad O´Connor (55) prežíva bolestné chvíle. Cez víkend totiž pochovala svojho 17-ročného syna Shana, ktorý začiatkom roka spáchal samovraždu. Smútočný obrad bol netradičný. A rovnako tak aj outfit smútiacej matky...

Speváčka Sinéad O´Connor prišla o syna Shana, ktorého mala zo vzťahu s írskym hudobníkom Donalom Lunnym. Smútia za ním aj jeho nevlastní súrodenci - bratia Jake, Yeshua a sestra Roisin. 

Sinéad O´Connor na POHREBE
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Twitter)

„Môj nádherný syn, svetlo môjho života, sa rozhodol ukončiť svoj pozemský život. Nech odpočiva v pokoji a nech nie je nikomu príkladom. Moje dieťa, veľmi ťa milujem,” aj takýmito slovami komentovala Sinead O'Connor samovraždu svojho syna Shana. 17-ročný mladík mal dlhšiu dobu psychické problémy. Kvôli samovraždeným sklonom bol hospitalizovaný v zariadení pre psychické zdravie detí a dospievajúcich. Podľa medializovaných informácií Shane z nemocnice utiekol a deň na to ho už našli obeseného. Speváčka zo smrti svojho syna obviňovala nielen seba, ale aj írske úrady.

Sinéad O´Connor prišla o svojho syna Shana.
Zobraziť galériu (5)
Sinéad O´Connor prišla o svojho syna Shana.  (Zdroj: Twitter)

Shane mal vraj svoj pohreb naplánovaný. Posledná rozlúčka s ním sa konala v sobotu v krematóriu Newlands Cross v Dubline. Zúčastnilo sa jej zhruba 50 ľudí. „Bol to veľmi krásny hinduistický obrad. Shane by bol nadšený. Dala som mu do rakvy pár krabičiek cigariet, keby v nebi žiadne neboli,” povedala k tomu speváčka, ktorá bola na pohrebe neprehliadnuteľná. 

Sinead O'Connor totiž zvolila teplákovú súpravu výraznej ružovej farby a na nohách mala čierne papuče. 

Sinéad O´Connor na pohrebe svojho syna.
Zobraziť galériu (5)
Sinéad O´Connor na pohrebe svojho syna.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sinéad O´Connor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu