Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Slávnu Sinéad O’Connor pozná celý svet bez vlasov: Takto vyzerá s nimi!

Sinéad O´Connor Zobraziť galériu (5)
Sinéad O´Connor (Zdroj: SITA)

DUBLIN - Nielen talent, ale aj svojský imidž je typický pre známu speváčku Sinéad O´Connor. Tá dnes oslavuje 54. narodeniny a svoje vlasy si stále necháva strihať celkom nakrátko. V poslednom období ich dokonca nosí prekryté. Nedávno totiž konvertovala na islam. Čím všetkým si slávna umelkyňa v živote prešla?

Sinéad O´Connor sa narodila 8. decembra 1966 v Dubline. Jej detstvo nebol príliš ružové. Keď mala osem rokov, rodičia sa jej rozviedli a vďaka matke si prešla peklom. Ako speváčka po rokoch prezradila, mama ju týrala, vyzliekala donaha a mučila. 

V období dospievania bola Sinéad dosť problémová, chodila poza školu a kradla. Keď mala 15 rokov skončila v centre pre mladistvých delikventov. Tam okrem traumatických zážitkov začala objavovať literatúru a hudbu. Keď ju jedna z dobrovoľníčok počula spievať, odporúčila ju svojmu bratovi do kapely In Tua Nua. A tam sa začala jej hviezdna kariéra. 

Takto vyzerala Sinéad O’Connor kedysi.
Zobraziť galériu (5)
Takto vyzerala Sinéad O’Connor kedysi.  (Zdroj: profimedia.sk)

Zaujímavé je, že hoci sa väčšina umelkýň chce páčiť, v prípade Sinéad O´Connor je tomu inak. Hlavu si holí na protest proti tradičnému pohľadu na ženy. Bola triktrát vydatá a má štyri deti. Istý čas o sebe vyhlasovala, že je lesba.

S menom Sinéad O´Connor je spätých viacero škandálov. Umelkyňa trpí bipolárnou poruchou a viackrát sa pokúsila o samovraždu. V októbri 2018 konvertovala na Islam.   

Takto vyzerá Sinéad O’Connor v súčasnosti.
Zobraziť galériu (5)
Takto vyzerá Sinéad O’Connor v súčasnosti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sinéad O´Connor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu