Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sinéad O’Connor moslimkou len pár dní? Konvertovala kvôli chľastu - Taká je pravda!

Sinéad O’Connor Zobraziť galériu (6)
Sinéad O’Connor (Zdroj: Twitter)

DUBLIN - To snáď nemyslí vážne! Takto nejako zareagoval asi každý, ku komu sa dostali správy o tom, že Sinéad O’Connor (51), ktorá nedávno konvertovala na Islam, je najnovšie hinduistkou. Urobila tak vraj hneď, keď zistila, že moslimovia nepijú alkohol. Čo je na týchto tvrdeniach pravdivé?

Írska speváčka Sinéad O’Connor je hinduistka. Tvrdí na svojich stránkach portál irelandoncraic.com. Autor článku priložil aj fotografiu, na ktorej má hviezdna umelkyňa ozdobené čelo typickou červenou bodkou bindi. Súčasťou textu sú jej citácie, v ktorých vysvetľuje svoje rozhodnutie. „Vedeli ste, že títo ľudia nepijú? Prečo mi nikto nepovedal, že moslimovia nepijú? Viem, že mám psychické zdravotné ťažkosti, ale pre matku Ježišovu, ešte som sa kompletne nezbláznila,” cituje slávnu ženu spomínaný web. 

Portál Irelnd on Craic si zo slávnej speváčky urobil srandu.
Zobraziť galériu (6)
Portál Irelnd on Craic si zo slávnej speváčky urobil srandu.  (Zdroj: irelandoncraic.com)

Pomerne šokujúci článok je celkom zdieľaný na sociálnych sieťach a vo veľkom sa šíri medzi jej fanúšikmi. Mnohí týmto správam uverili. Avšak...

Tieto informácie NIE SÚ pravdivé. Portál irelandoncraic.com je satirickou stránkou. Článok o tom, že Sinéad O’Connor opäť konvertovala, je len fikciou a jej citácie sú vymyslené. Fotografia s červenou bodkou bindi na čele je výsledkom fotoshopu.    

Viac o tom, prečo sa Sinéad O’Connor rozhodla stať moslimkou, sa dočítate TU!

Viac o téme: Sinéad O’Connor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu