Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šok na červenom koberci: TAJNÁ SVADBA... Českú herečku prezradila obrúčka!

Martha Issová Zobraziť galériu (4)
Martha Issová (Zdroj: ČFTA/Tomáš Martínek)

KARLOVY VARY - Po 10 rokoch vzťahu sa rozhodli pre veľký krok! Herečka Martha Issová, ktorá najnovšie hrá vo filme Zátopek, a režisér David Ondříček sú už manželia. Vyšlo to najavo na festivale v Karlových Varoch, kde sa im na prstoch ligotali obrúčky.

Keď sa táto dvojica dala v roku 2011 dokopy, bolo z toho veľké "haló". David Ondříček totiž predtým chodil s Marthinou sesternicou Klárou Issovou. „Nám sa stala táto zamotaná situácia, ale nie preto, aby niekto niekoho niekomu odviedol. Prebehlo to veľmi čisto,” vyhlásila kedysi Martha pre iDnes.cz. 

Šok na červenom koberci:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ČFTA/Tomáš Martínek)

Galéria: Martha Issová

Herečka a režisér sú rodičmi dvoch dcér, no do svadby sa nijako nehrnuli. Minulý rok v jednom z rozhovorov brunetka nazývala svojho partnera manželom, no žiadny obrad vtedy ešte neprebehol. Podľa Martinho vyjadrenia si na ňu jednoducho popri práci a tehotenstvách nevedeli nájsť čas. 

No práve v čase pandémie, keď sa život spomalil, sa im to konečne podarilo zorganizovať. Na filmovom festivale v Karlových Varoch totiž prekvapili obrúčkami. „Urobili sme si veľmi malú svadbu. Môj kamarát a producent filmu Zátopek Kryštof Mucha bol svedok. Brali sme sa relatívne nedávno,” prezradil David Blesku. 

Šok na červenom koberci:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: CNC: Marek Patek / CNC / Profimedia)

„Mali sme úplne malú, maličkú svadbu. A bolo to krásne,” dodala čerstvá novomanželka. Tá sa pritom ešte v októbri pri nakrúcaní svadobnej scény pre film Zátopek posťažovala, že hoci pred kamerami sa vydávala už niekoľkokrát, v skutočnosti svadbu ešte nemala. Zdá sa teda, že v tomto prípade neprebehli žiadne ročné prípravy a dvojica naplánovala svoj veľký deň pomerne rýchlo. 

Šok na červenom koberci:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: CNC: Marek Patek / CNC / Profimedia)

Viac o téme: Martha Issová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu