Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Talianske manželstvo českej herečky: Hádže po ňom veci a ešte... Fúúú!

Martha Issová a David Ondříček Zobraziť galériu (3)
Martha Issová a David Ondříček (Zdroj: CNC: Marek Patek / CNC / Profimedia)

PRAHA - Len pred pár dňami sa prevalilo, že česká herečka Martha Issová a režisér David Ondříček sa vzali. Sú spolu 10 rokov a majú dve deti... Ale niekedy to u nich vyzerá ako v talianskej domácnosti!

Na karlovarskom filmovom festivale si prítomní fotografi a novinári všimli, že Marthu Issovú a Davida Ondříčka zdobia obrúčky. „Urobili sme si veľmi malú svadbu. Môj kamarát a producent filmu Zátopek Kryštof Mucha bol svedok. Brali sme sa relatívne nedávno,” prezradil režisér Blesku. 

Talianske manželstvo českej herečky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: CNC: Marek Patek / CNC / Profimedia)

Lenže ich vzťah vôbec nevyzerá ako v rozprávke. David si musel zvyknúť na Marthin neskrotný temperament. Hoci sa bežne búrlivé vzťahy označujú ako talianske manželstvo, v ich prípade novomanžel hovorí o sýrskom variante. 

„Doma nie som režisér. Rozhodne nie. Máme s Marthou výbušný vzťah, ale trúfam si povedať, že iba z jednej strany,” cituje Ondříčka ženský magazín na webe televízie Prima. „Martha má sýrske korene, občas sa pohádame, občas po mne niečo hodí. Raz ma poliala pivom a ja som ju požiadal, či by sme mohli problémy riešiť trochu európsky,” opísal tvorca filmu Zátopek. 

Talianske manželstvo českej herečky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ČFTA/Tomáš Martínek)

Na výbuchy temperamentu svojej ženy si však už zvykol a komentuje ich s pobavením. „Martha má dobré srdce, raz po mne hodila notes, ale povedala, že predtým z neho vybrala ceruzku, aby mi nevypichla oko. Aj v afekte tam tá európska časť mozgu je. Inak sa máme dobre,” uzavrel tému svojho čerstvého manželstva. 

Viac o téme: Martha Issová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu