Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kedysi svalnatý Kráľ džungle, dnes... Preboha, 270-kilová veľryba!

Brendan Fraser Zobraziť galériu (8)
Brendan Fraser (Zdroj: Walt Disney Pictures)

LOS ANGELES - Fúha! Tvár herca menom Brendan Fraser (52) je verejnosti dobre známa. Zahral si napríklad vo filmoch Múmia, Zmluva s diablom, či George, kráľ džungle. Práve v poslednom spomínanom počine predviedol priam výstavné telo. To je však už dávno minulosťou a z herca je dnes pribratý pán. Aktuálne sa dokonca pripravuje na úlohu, v ktorej stvárni muža vážiaceho neuveriteľných 270 kíl.

Brendan Fraser už dávnejšie nie je tým fešákom, ktorý nás v spomínaných filmoch ohuroval. S pribúdajúcimi rokmi mu akosi zredli vlasy a jeho svalnaté telo sa stále viac zaobľuje. A hoci zjavom teraz ohúri menej, herecký výkon má stále rovnako skvelý.

Brendan Fraser bol kedysi veľký fešák.
Zobraziť galériu (8)
Brendan Fraser bol kedysi veľký fešák.  (Zdroj: Universal pictures)

Aktuálne v rámci filmového festivalu Tribeca predstavil počin s názvom No Sudden Move. A že herec nezaháľa, dokazuje fakt, že už čoskoro začne pracovať na ďalšom filme. Ide o drámu s názvom The Whale (v preklade Veľryba), v ktorej stvárni 270-kilového samotára Charlieho.

Ten žije na okraji mormonskej komunity v Idahu a usiluje sa obnoviť svoj vzťah so 17-ročnou dcérou. Odcudzili sa po tom, ako Charlie priznal, že je gay a kvôli milencovi opustil rodinu. Po smrti milenca sa Charlie utiahol do seba a so smútkom sa vyrovnával prejedaním. 

Takto v súčasnosti vyzerá Brendan Fraser.
Zobraziť galériu (8)
Takto v súčasnosti vyzerá Brendan Fraser.  (Zdroj: profimedia.sk)

Takto v súčasnosti vyzerá Brendan Fraser.
Zobraziť galériu (8)
Takto v súčasnosti vyzerá Brendan Fraser.  (Zdroj: profimedia.sk)

Je pravdepodobné, že tvorcovia od Brendana nebudú chcieť, aby sa takto vykŕmil a využijú služby maskérov a kostymérov. Každopádne bude určite zaujímavé sledovať, ako sa s touto výzvou popasujú a ako sa sympatický herec vďaka nim zmení. 

Viac o téme: Brendan Fraser
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu