Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Brendan Fraser ukázal frajerku aj dospelých synov: Wau, niekdajší sexidol má doma takýchto fešákov!

Brendan Fraser Zobraziť galériu (4)
Brendan Fraser (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Tí sa im vydarili! Herec Brendan Fraser (53) strávil roky v úzadí a mimo svetiel šoubiznisu. Teraz ale zažíva veľkolepý návrat vďaka účinkovaniu vo filme The Whale, za ktorý mu mnohí predpovedajú Oscara. V stredu sa konala slávnostná premiéra počinu, na ktorú herec zavítal v spoločnosti svojej partnerky a dvoch synov... Aha, akí sú to fešáci!

Asi len málokomu ušlo, že herec Brendan Fraser, ktorý svojho času hviezdil vo filmoch George, kráľ džungle, Zmluva s diablom, či Múmia, sa po dlhšom čase vrátil pred filmové kamery. Do úzadia sa stiahol kvôli nepríjemnému incidentu, keď ho mal obťažovať Philip Berk - bývalý prezident Hollywoodskej asociácie zahraničných novinárov. Ten sa tiež postaral o koniec je ho hereckej kariéry...

Vďaka účinkovaniu v počine The Whale zaživa Fraser veľkolepý návrat. Hádam každý, kto film videl, je nadšený. A niet pochýb, že táto dráma vyvolá silné emócie nielen medzi kritikmi, ale tiež v radoch divákov. 


Pozrite si tiež:

Má 270kg a ukája sa pri gay porne: Filmu The Whale sa ľudia nevedia dočkať... KONEČNE zverejnili trailer!


V stredu sa konala slávnostná premiéra filmu The Whale, kde prišli herca podporiť jeho najbližší. Úsmevy na všetky strany rozdávala jeho sympatická partnerka - maskérka Jeanne Moore. Brendan prítomným fotografom pyšne pózoval aj so svojimi synmi - Holdenom (18) a Lelandom (16).

Brendan Fraser so svojou krásnou partnerkou Jeanne Moore.
Zobraziť galériu (4)
Brendan Fraser so svojou krásnou partnerkou Jeanne Moore.  (Zdroj: SITA)

Brendan Fraser so svojimi synmi.
Zobraziť galériu (4)
Brendan Fraser so svojimi synmi.  (Zdroj: SITA)

Brendan Fraser, ktorý svojho času patril medzi najpríťažlivejších mužov Hollywoodu, je trojnásobným otcom. Dvoch spomínaných mladíkov a ich najstaršieho brata má herec so svojou bývalou manželkou Afton Smith. 20-ročný Griffin trpí autizmom i obezitou a vyžaduje si špeciálnu starostlivosť. Dvojica sa rozviedla v roku 2008 po desiatich rokoch manželstva. 

Viac o téme: Brendan Fraser
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu