Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Celý šoubiznis je z toho paf! Slávna blondínka povedala ÁNO

Bude svadba?! Zobraziť galériu (10)
Bude svadba?! (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Bude svadba?! Kedysi kontroverzná a škandalózna dedička hotelového impéria - Paris Hilton oslávila v týchto dňoch 40. narodeniny. Pri príležitosti jubilea dostala hádam ten najkrajší darček. Jej priateľ ju totiž požiadal o ruku. Prajné a nadšené reakcie priateľov zo šoubiznisu nemajú konca kraja.

Galéria: Spoločné fotografie Paris Hilton a Cartera Reuma

Niet pochýb, že narodeniny sú pre pracháčku Paris Hilton vždy výnimočným dňom. Avšak tie tohtoročné majú špeciálnu príchuť. Pričnili sa o to blondínkin frajer - podnikateľ a investor Carter Reum, s ktorým síce tvoria pár zhruba len rok, ale poznajú sa už oveľa dlhšie. Vraj 15 rokov. 

Blondínkin frajer ju totiž pri príležitosti narodenín zobral na exotickú dovolenku, kde ju pri romantickej scenérii požiadal, aby sa stala jeho ženou. „Keď nájdete spriaznenú dušu, tak to nepoznáte. Cítite to. Ja a moja láska sme spolu od nášho prvého rande,” prezradila na sociálnej sieti Instagram Paris. pred ktorou Carter pokľakol cestou na romantickú večeru. „Povedala som áno. Áno navždy. Neexistuje nik iný, s kým by som chcela byť naveky,” dodala blondínka, ktorá spolu so snúbecnom zvolili outfity, v ktorých už pripomínajú ženícha a nevestu. 

Carter Reum požiadal slávnu blondínku o ruku.
Zobraziť galériu (10)
Carter Reum požiadal slávnu blondínku o ruku.  (Zdroj: Instagram)

Pod príspevkami, ktoré Hiltonka zverejnila na Instagrame sa množia gratulácie od ostatných hviezd šoubiznisu. Nadšenie neskrývajú napríklad Kris Jenner, Heidi Klum, Olivia Palermo, Selma Blair, či Lisa Rinna. 

V prípade boháčky to nie sú jej prvé zásnuby. O ruku ju požiadali aj niektorí z jej bývalých priateľov. Nechajme sa prekvapiť, či sa ju Carterovi podarí dostať pred oltár...

Fotky z romantických zásnub zverejnila Paris Hilton na Instagrame.
Zobraziť galériu (10)
Fotky z romantických zásnub zverejnila Paris Hilton na Instagrame.  (Zdroj: Instagram)

Paris a Carter tvoria sympatický pár.
Zobraziť galériu (10)
Paris a Carter tvoria sympatický pár.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Paris Hilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu