Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Škandalózna Paris Hilton sa vydala: Šaty až ku krku a... Spravila z toho reality šou!

Paris Hilton so svojou láskou. Zobraziť galériu (9)
Paris Hilton so svojou láskou. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Už sú z nich manželia! 11. november bude pre Paris Hilton navždy významným dňom. Práve tento štvrtok totiž s partnerom Carterom Reumom spečatili svoju lásku svadbou. Z blondínky bola krásna nevesta, ktorá fanúšikom prostredníctvom reality šou ukáže, ako ich veľký deň vyzeral.

Paris Hilton nikdy nepatrila medzi celebrity, ktoré si svoj súkromie úzkostlivo strážia. Práve naopak. A asi málokoho prekvapí, že sa so svetom podelí aj o detaily svojho veľkého dňa. Reality šou s názvom Paris in Love totiž zachytáva blondínkin príbeh lásky s podnikateľom Carterom Reumom.

Veľkolepá svadba sa konala v rodinnom sídle v kalifornskom Bel-Air. Spomedzi známych tvárí sa jej zúčastnili napríklad speváčky Bebe Rexha, Paula Abdul, či herečky Emma Roberts a Ashley Benson. 

Paris doposiaľ zverejnila na Instagrame len pár záberov. Pózuje na nich síce sama, avšak vo svadobných šatách vyzerá úžasne. Táto róba z dielne Oscar de la Renta bola jednou z desiatich ďalších kreácií, v ktorých sa Paris počas tri dni trvajúcich osláv plánuje predviesť. 

 

Viac o téme: Paris Hilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu