Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Česká speváčka je na liekoch: Po narodení syna skončila v liečebni!

Iva Frühlingová Zobraziť galériu (3)
Iva Frühlingová

PRAHA - Bývalá česká modelka a dnes speváčka Iva Frühlingová (38) sa po dlhšej odmlke vracia na scénu. A jej pauza nesúvisela len s túžbou po súkromí a rodinnom živote. Niekoľko mesiacov po narodení syna totiž skončila v liečebni.

Iva Frühlingová sa opäť vracia na scénu, chystá videoklip a nové CD. Na tom spolupracuje s Dominikom Turzom a práve pri vysvetľovaní, ako sa ich cesty skrížili, speváčka prezradila, čím si v uplynulom období prechádzala. 

Česká speváčka je na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: I.F.)

„My sme sa zoznámili v liečebni. Pretože, keď mal malý osem mesiacov, tak ma po prvý raz v živote prepadol panický atak. Je to úplne šialená vec, myslela som, že mám infarkt, a musela som to celý čas riešiť a riešim to v podstate až doteraz,” uviedla pre web Super.cz s tým, že už s touto poruchou dokáže dosť dobre pracovať. Navyše, keď sa zoznámila s Dominikom a začali robiť hudbu, povedala si, že sa proste nevzdá. 

Doteraz je však mama dnes už šesťročného Adama odkázaná na lieky. „Každý, kto tým trpí, vie, aké hrozné to je, a jediné, čo môžem poradiť, aby sa nevzdal a išiel ďalej. Terapia, joga a meditácie sú určite dobré prírodné cesty, ale lieky beriem. Bez nich by som to asi teraz nedala, Uvidíme, čo bude ďalej,” povedala Iva. No dodala, že celkovo sa má dobre. 

Česká speváčka je na
Zobraziť galériu (3)

Viac o téme: Iva Frühlingová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu