Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nebezpečné chudnutie: George Clooney zhadzoval kvôli filmu... Skončil v nemocnici s vážnou diagnózou!

George Clooney Zobraziť galériu (3)
George Clooney (Zdroj: VOX)

LOS ANGELES - George Clooney naposledy hral vo filme The Midnight Sky, ktorý režíroval, no stvárnil aj astronauta, ktorý prežije globálnu katastrofu. Kvôli úlohe musel zhodiť nejaké kilá, no do chudnutia sa pustil dosť neuvážene. Skončil v nemocnici!

George Clooney tesne pred nakrúcaním filmu zažil dramatický prevoz do nemocnice. Za všetko mohlo jeho chudnutie – kvôli úlohe zhodil okolo 11 kilogramov. „Myslím, že som sa snažil príliš tvrdo zhodiť veľmi rýchlo tú hmotnosť a pravdepodobne som sa o seba príliš nestaral,” uviedol herec a režisér pre Daily Mail. 

Nebezpečné chudnutie: George Clooney
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Netflix)

Galéria: Herec George Clooney

V nemocnici mu diagnostikovali pankreatitídu, čiže zápal pankreasu. Ten paradoxne postihuje zvyčajne mužov s obezitou, ktorý prijímajú v strave príliš veľa tukov. Podľa odborných webov môže mať tento zápal mierny priebeh, ale tiež môže skončiť aj smrťou pacienta vplyvom zlyhania viacerých orgánov. 

Georga našťastie prepustili z nemocnice v dobrom stave už po pár dňoch. No následky pociťoval dlhšie. „Trvalo pár týždňov, kým som sa cítil lepšie a pre režiséra to nie je ľahké, pretože potrebujete mať energiu,” prezradil 59-ročný umelec. 

Nebezpečné chudnutie: George Clooney
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Netflix)

Viac o téme: George Clooney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu