Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Nečakaná premena víťazky Superstar: TOTO mala urobiť už dávno... Wau!

FOTO Nečakaná premena víťazky Superstar! Zobraziť galériu (4)
FOTO Nečakaná premena víťazky Superstar! (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Víťazka Superstar 2018 Tereza Mašková patrí medzi najvýraznejších súťažiacich všetkých sérií. Sympatická speváčka sa po svojom triumfe dokázala presadiť, čo nebýva úplne pravidlom. Diváci a fanúšikovia ju však okrem dokonalého hlasu registrujú aj pre jej nezvyčajnú vizáž. Najnovšie sa ale rozhodla pre výraznú zmenu!

Tereza vždy bola ako chameleón a na vlasoch už mala takmer všetky farby dúhy. Typickou je ale pre ňu výrazná ružová. Tú už niekoľkokrát vymenila za iný experiment, napokon sa k nej ale vždy vrátila. A teraz jej tmavšiu verziu nosí opäť. Čo sa ale zmenilo, je strih jej koruny krásy. 

Galéria: Tereza Mašková

Mašková totiž zrejme nikdy nebola fanúšikom dlhej hrivy. Aktuálne sa ale rozhodla pre zmenu a svojim priaznivcom sa ukázala tak, ako ju doteraz videl zrejme málokto. Vlasy má dlhé až po prsia a dokonca sa nechala nahovoriť aj na ofinku. 

„Ahojte, moji milí. Tak mám ďalšie prekvapenie. Nechala som si predĺžiť vlásky. Tak dúfam, že sa vám to bude páčiť. Som veľmi spokojná, cítim sa ako princezná,” netajila svoje nadšenie nad premenou talentovaná speváčka. Tento strih jej skutočne mimoriadne pristane, otázkou však je, kedy si zmyslí, že je čas na ďalšiu zmenu a prekvapí niečím iným. Tak, Terka, čo to bude nabudúce?

Tereza Mašková sa rozhodla pre radikálnu zmenu
Zobraziť galériu (4)
Tereza Mašková sa rozhodla pre radikálnu zmenu  (Zdroj: Instagram T.M.)

Speváčka žiari s dlhými vlasmi.
Zobraziť galériu (4)
Speváčka žiari s dlhými vlasmi.  (Zdroj: Instagram T.M.)

Viac o téme: Tereza Mašková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu