Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jeho nechala doma, ona dovolenkuje: Frajerka slovenského hokejistu sa vystavuje HOLÁ!

Nela Slováková Zobraziť galériu (3)
Nela Slováková (Zdroj: Instagram NS)

MALEDIVY - Sama a nahá! Pred necelým týždňom sa Nela Slováková vybrala na dovolenku. Jej partner Lukáš Kozák má povinnosti, a tak si Maledivy užíva osamote. A zrejme sa asi trochu nudí. Nahá si totiž ľahla na vaňu a pomocou samospúšte sa začala fotiť...

Ako Nela minulý týždeň prezradila, dlho váhala, či má ísť na dovolenku sama. Lukáš má totiž hokejové povinnosti a ani kamarátky nemali práve čas letieť s ňou na Maledivy. Nakoniec sa však rozhodla to risknúť. „Nutne som potrebovala priviesť svoj mozog na iné myšlienky a veci, ktoré sa mi momentálne preháňajú hlavou, hodiť za hlavu,” napísala na sieť Instagram. 

Galéria: Nela Slováková

Nakoniec sa jej podarilo v rezorte stretnúť Čechov, ktorí jej pár dní robili spoločnosť. No po ich odchode zostala úplne sama. A zrejme sa nudila... Aj keď – vystavovanie tela v bielizni, plavkách či v úplnej nahote je Neliným celkom bežným hobby. 

A venovala sa mu aj na tejto dovolenke. Pohodila sa na vaňu, spravila 15 pokusov so samospúšťou a potom potešila fanúšikov fotkou, na ktorej má len uterákom prekryté prsia. 

Jeho nechala doma, ona
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram NS)

„6-krát som tam bežala na 10-sekundovú samospúšť a hovorím si: No nič, to je márne, nič z toho nebude. A potom... Mám z GoPro tyče také tlačidlo s bluetooth, to držím v tej ruke, ktorú nevidno. Komédia, ale čo, fotka vyšla. Očakávam pochvalu,” opísala v komentároch Nela vznik záberu. 

A treba dodať, že pochvál na svoje luxusné telo sa dočkala neúrekom. 

Jeho nechala doma, ona
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram NS)

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu