Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zo živého Kena je žena: Vytasil silikóny a.. Preboha, aká šelma!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Facebook/Rodrigo Alves)

MILÁNO - Ani vlastná matka by ho nespoznala! Reč je o 37-ročnom rodákovi z Brazílie, ktorý prišiel na svet ako Rodrigo Alves a do povedomia verejnosti sa vryl mnohými plastickými operáciami. Vďaka nim sa túžil čo najviac podobať na bábiku Kena. To mu však nestačilo. Dnes je z neho Jessica, ktorá s obrovským nadšením pretŕča svoje silikóny.

Galéria: Takto sa Rodrigo Alves menil na ženu.
Keď sa už zdalo, že preplastikovaný Rodrigo Alves nemá čim šokovať, oznámil svetu, že plánuje zmeniť pohlavie a túži byť ženou. Svoj sen si splnil a niet pochýb, že kdekoľvek sa objaví, je hneď stredobodom pozornosti. 

Jessica sa aktuálne nachádza v Miláne. Pred pár dňami ju paparazzi zvečnili, ako sa s plastickým chriurgom menom Giacomo Urtis pusinkujú v uliciach. Podľa vyjadrení, ktoré poskytla portálu dailymail.co.uk v minulosti síce spolu randili, ale dnes sú už len priatelia. 

Preplastikovaná blondínka sa netají tým, že túži po partnerovi. A teda novú známosť loví pri každej príleźitosti. Naposledy vyšla do ulíc v šatách so zvieracou potlačou, z ktorých sa jej drali von veľké silikóny. Myslíte si, že niekoho v ten večer zbalila?

Jessica Alves brázdila ulice ako nebezpečená šelma.
Zobraziť galériu (6)
Jessica Alves brázdila ulice ako nebezpečená šelma.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Rodrigo AlvesJessica Alves
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu