Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kedysi živý Ken, dnes Jessica posadnutá plastikami: Pri pohľade na AKTUÁLNE FOTO odpadnete!

Jessica Alves Zobraziť galériu (10)
Jessica Alves (Zdroj: profimedia.sk)

BAKU - Je to ešte v poriadku, alebo už dávno prekročila hranicu? Jessica Alves (38), ktorá bola známa ako Rodrigo, mala v minulosti za cieľ stať sa živým Kenom. V roku 2019 s rozhodla pre zmenu pohlavia. Chcela vyzerať ako Kim Kardashian alebo Jennifer Lopez. K tomu si pomohla operáciami, ktorých podstúpila takmer sto. Skončiť s nimi ale rozhodne nechce!

Rodrigo Alves bol známy ako televízna osobnosť hlavne britským a brazílskym divákom. Celosvetovú slávu si získal svojím snom stať sa živým Kenom. Kvôli tomu sa rozhodol podstúpiť niekoľko desiatok operácii.

V roku 2019 sa však odhodlal k ešte výraznejšej zmene. Verejne priznal, že je transgender a zmenil si pohlavie. Okrem veľkého množstva hormónov musel absolovovať ďalšie operácie. Vtedy povedal, že sa chce podobať na Kim Kardashian alebo na Jennifer Lopez.

Už dva roky ho tak svet pozná ako Jessicu Alves. Kto by si myslel, že touto premenou s plastikami definitívne skončí, je na omyle. Momentálne sa nachádza v Baku, kde podstúpila liposukciu, facelift a operáciu, ktorá mala upraviť jej očí. Tie totiž chela mať ako supermodelka Bella Hadid.

Kedysi živý Ken, dnes
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Na jej tvári sa už nemalé množstvo operácii poriadne podpísalo. Do tých mala invstovať približne 1 milión eur! K plastikám povedala: „Za 20 rokov som podstúpila viac ako 90 operácii. Ľudia si myslia, že som závislá, ale nie je to pravda," odkázala svojim kritikom Jessica.

Viac o téme: Jessica Alves
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu