Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Justin Bieber obvinený až z dvoch sexuálnych útokov: Spevák reagoval!

Justin Bieber obvinenia zo sexuálnych útokov odmieta. Zobraziť galériu (6)
Justin Bieber obvinenia zo sexuálnych útokov odmieta. (Zdroj: Twitter/iHeartRadio)

LOS ANGELES - Kampaň MeToo posmelila viaceré obete sexuálneho obťažovania, aby začali hovoriť. Cez víkend bol obvinený z takýchto útokov aj americký spevák Justin Bieber (26). Miláčik žien to však rezolútne odmieta. Na webe sa vyjadril!

Cez víkend sa na sociálnych sieťach začali šíriť šokujúce informácie - rovno dve ženy obvinili miláčika žien Justina Biebera zo sexuálneho obťažovania. Jeden incident sa mal odohrať v máji 2015 v newyorskom hoteli. Na tento príspevok spevák nereagoval. 

Galéria: Justin a Hailey Bieberovci

Vyjadril sa však k obvineniu zo sexuálneho obťažovania, ktoré sa malo stať 9. marca v texaskom Houstone. Žena menom Danielle napísala, že Bieber vystúpil v malom bare a následne ju spolu s ďalšími dvomi osobami pozval do hotela. Tam s ním išla do súkromnej izby, kde ju sexuálne napadol. 

O prípade najprv nikoho neinformovala, no podľa vlastných slov absolvovala viacero terapeutických sedení a o nepríjemnom zážitku povedala aj rodine a priateľom. Až kampaň MeToo ju nakopla k tomu, aby o svojej traume verejne porozprávala. 

„Každé tvrdenie o sexuálnom obťažovaní by sa malo brať veľmi vážne a práve preto som sa rozhodol na toto reagovať. Tento príbeh je však fakticky nemožný, práve preto budem spolupracovať s Twitterom a úradmi na právnych krokoch,“ vyjadril sa Bieber. „Na tomto príbehu nie je ani trocha pravdy,“ napísal. 

Bieber potvrdil, že vtedy síce vystupoval v Austine, no na koncerte ho sprevádzala jeho vtedajšia priateľka Selena Gomez a čas trávili spoločne s priateľmi v inom hoteli. Ako dôkaz priložil screen-shoty a e-maily, ktoré si vymenil s Airbnb. 

Viac o téme: Justin Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu