Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávna brunetka pózovala v plavkách: Ukázala aj TO, za čo sa hanbila!

Selena Gomez Zobraziť galériu (10)
Selena Gomez (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prekonala sa! Selena Gomez (28) je talentovaná a krásna hviezdička, ktorá sa nebojí otvorene hovoriť o svojich problémoch. V týchto dňoch prekvapila záberom v plavkách, ktorý zverejnila na sociálnej sieti Instagram. Okrem výstavných kriviek totiž sebavedomo ukázala aj veľkú jazvu na stehne.

Selenu Gomez zaradil magazín Times medzi 100 najvplyvnejších ľudí tohto roka. A treba uznať, že sa v tomto rebríčku ocitla právom. Dokázala to aj v uplynulých dňoch, keď na Instagram dala fotku v plavkách. Záber bol fotený v rámci reklamnej kampane istej značky, ktorá sa zameriava na výrobu plaviek pre rôzne typy postáv.  

Brunetka pri tej príležitosti hrdo predviedla veľkú jazvu na pravom vnútornom stehne. „Keď som v roku 2017 absolvovala transplantáciu obličky, pamätám si, ake náročné pre mňa bolo ju ukázať. Nechcela som, aby ju bolo vidno, skrývala som ju. Teraz sa cítim sebavedomo a verím v to, kým som a čím som si prešla. Som na to hrdá,” uviedla k fotke talentovaná speváčka a herečka.

 

Selena Gomez okrem postavičky v plavkách ukázala aj veľkú jazvu na stehne.
Zobraziť galériu (10)
Selena Gomez okrem postavičky v plavkách ukázala aj veľkú jazvu na stehne.  (Zdroj: Instagram)

Selena Gomez
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)

Selena Gomez otvorene priznáva, že v minulosti bojovala s úzkosťami, depresiami a trpela psychickými problémami. Sužujú ju aj zdravotné ťažkosti. Trápi ju ochorenie lupus, kvôli ktorému musela podstúpiť spomínanú transplantáciu obličky. 

Viac o téme: Selena Gomez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu