Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Románik modelky s mladým spevákom: Preboha, to bol fakt drsný sex!

Gareth Gates a Katie Price Zobraziť galériu (5)
Gareth Gates a Katie Price (Zdroj: Instagram GG, Facebook KP)

LONDÝN - Keď si spolu začali, Gareth Gates mal len 17 rokov a na rozdiel od vtedy 24-ročnej Katie Price bol panic. Na svoje začiatky v sexuálnej oblasti ale evidentne nespomína v najlepšom. Privodil si totiž zranenie a krvácal mu penis.

Spevák asi nebude ani príliš nadšený, že bývalá modelka sa o ich intímne chvíle podelila vo svojej knihe. „Garethov výkon sa totálne zlepšoval. Práve sme sa dostávali do tempa, keď zrazu vyskočil z postele a kričal: Môj penis, môj, penis, pozri, krváca!” napísala sexbomba. 

Ako dodala, bolo tam dosť krvi a mladý spevák bol naozaj hysterický. „Myslím, že každý muž by bol, keby videl svoj nástroj v takto stave,” uznala Katie, ktorá sa snažila milenca upokojiť a zastaviť krvácanie. Keďže svoj vzťah v tom čase tajili, rozhodli sa nenavštíviť doktora či pohotovosť. „Chudáčik Gareth to bral veľmi ťažko. Uložila som ho do postele a túlila som sa k nemu – naše sny o vášnivej noci plnej sexu sa totálne rozpadli,” uzavrela tému Price. 

Gareth Gates
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram GG)

Katie Price
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Dvojica sa dala dokopy v roku 2002, keď Gareth skúšal šťastie v speváckej súťaži Pop Idol. Katie priznala, že práve ona bola spevákova prvá sexuálna partnerka. Hoci svoj vzťah tajili, nakoniec boli pristihnutí. V tom čase obaja popreli, že by medzi nimi niečo bolo. A krátko nato prišiel aj rozchod z Garethovej strany. 

Viac o téme: Katie PriceGareth Gates
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu