Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žalostný pohľad na niekdajšiu SEXICU: Namiesto pŕs má... Preboha!

Katie Price Zobraziť galériu (9)
Katie Price (Zdroj: SITA)

THAJSKO - Hotové melóny! Katie Price (43) je meno, ktoré je dobre známe aj za hranicami rodnej Británie. Táto glamour modelka, moderátorka a podnikateľka totiž búrlivým spôsobom života plní stránky bulváru v rôznych kútoch sveta. Aktuálne si užíva oddych v Thajsku, kde ju nafotili paparazzi. Pohľad na ňu zrejme šokuje mnohých z vás.

Časy, keď bola Katie Price, známa pod prezývkou Jordan, obľúbenou glamour modelkou, sú už dávno preč. Niekdajšia sexica podľahla čaru plastických operácií, vďaka ktorým je z nej dnes celkom iný človek. 

Katie Price v začiatkoch svojej kariéry.
Zobraziť galériu (9)
Katie Price v začiatkoch svojej kariéry.  (Zdroj: profimedia.sk)

Katie v posledných rokoch oveľa viac než modelingom púta pozornosť výstredným spôsobom života, škandálmi a napríklad aj tým, že si so železnou pravidelnosťou líha pod nôž plastického chirurga. Výsledkom však príliš neohúri. Skôr naopak. 

Dokazujú to aj najnovšie zábery bulvárnych fotografov, ktorí túto päťnásobnú mamičku zvečnili počas dovolenky v Thajsku. Tú si plavovláska užíva v spoločnosti milenca a treba dodať, že ju jednoducho nemožno prehliadnuť. Katie si totiž opäť raz dala zväčšiť svoje prsia. A rozhodla sa pre priam gigantické rozmery. Ehm, aspoň má istotu, že sa s týmito "bójami" neutopí... 

Katie Price si opäť raz dala zväčšiť prsia.
Zobraziť galériu (9)
Katie Price si opäť raz dala zväčšiť prsia.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu