Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dovolenka slávnej sexbomby sa zmenila na PEKLO: Preboha! To najhoršie ju len čaká

Katie Price so svojím aktuálnym milencom Carlom Zobraziť galériu (7)
Katie Price so svojím aktuálnym milencom Carlom (Zdroj: Instagram)

TURECKO - Namiesto oddychu obrovská bolesť, strach a beznádej! Slávna anglická sexbomba Katie Price (42) prežíva hrozné chvíle. Aktuálne sa nachádza v Turecku, kde si mala užiť dovolenku v spoločnosti nového milenca a svojich dvoch ratolestí. Privodila si však hrozivý úraz s vážnymi následkami.

Katie Price už pred pár dňami na sociálnych sieťach avizovala, že potrebuje dovolenku. Jej najstarší syn Harvey, ktorý trpí viacerými ochoreniami a spomaleným vývojom, bol totiž začiatkom júla hospitalizovaný. Hrozilo mu totiž celkové zlyhanie organizmu. Keď sa podarilo stav 18-ročného mladíka stabilizovať, prominentná família sa musela vyrovnať so stratou štvornohého miláčika.

Katie Price s milencom Carlom a deťmi Juniorom a Princess si mali užívať luxusnú dovolenku.
Zobraziť galériu (7)
Katie Price s milencom Carlom a deťmi Juniorom a Princess si mali užívať luxusnú dovolenku.  (Zdroj: Instagram)

Nečudo, že na luxusnej dovolenke v Turecku chcela Katie prísť na iné myšlienky. So sebou vzala ďalšie dve zo svojich starších detí a aktuálneho milenca Carla Woodsa, ktorý je od nej o 11 rokov mladší.

Dcéru Princess a syna Juniora vzala slávna blondínka aj do zábavného parku. Tam si však privodila hrozné zranenie, kvôli ktorému skončila na pohotovosti. Kate si totiž zlomila oba členky. „Obe nohy musia byť operované a nebudem môcť chodiť zhruba 3 až 6 mesiacov. Carl je užasný, že sa o mňa stará,” napísala k fotke z nemocnice sexbomba.

Price plánuje navrát domov, kde ju okrem spomínaných operácií čakajú ozaj náročné chvíle. Postarať sa o päť ratolestí totiž nebude v jej stave vôbec jednoduché. 

Katie Price si na dovolenke privodila hrozivé zranenie.
Zobraziť galériu (7)
Katie Price si na dovolenke privodila hrozivé zranenie.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu