Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávna sexbomba po 4 mesiacoch randenia: Ehm, bizarný dôkaz lásky!

Katie Price Zobraziť galériu (7)
Katie Price (Zdroj: youtube.com)

LONDÝN - Idú na to rýchlo! Britská sexbomba Katie Price (42) púta pozornosť nielen plastickými operáciami, ale aj milostným životom. Ten je celkom pestrý. Vyumelkovaná blondína aktuálne randí s 31-ročným Carlom Woodsom, s ktorým si svoju veĺkú lásku prejavili pomerne veľkým gestom.

Tetovania dnes už nie sú ničim výnimočným a mnoho jedincov má svoje telo ozdobené práve takýmto spôsobom. Obľubuje ich aj britská sexbomba Katie Price, ktorá ich má na sebe hneď niekoľko. V uplynulých dňoch jej na ruku pribudlo pomerne výrazné tetovanie s podobizňou jej milenca Carla. Ten nezostal svojej láske nič dlžný a tiež si ju nechal zvečniť na kožu. 

Zábermi z tetovania sa zaľúbenci pochválili prostredníctvom videa na YouTube. „Je tu bolesť, utrpenie a láska. O tom všetkom to má byť,” poznamenala päťnásobná matka, ktorá si pod ihlu tatéra neľahla prvý (ani posledný)-krát. 

Podobným spôsobom prejavili city aj bývalému manželovi, ktorým bol spevák Peter Andre. Jeho meno nakoniec prekryla tetovaním ruže. Bývalý frajer Leonardo Penna mal na jej tele tiež svoje miesto. Po rozchode si však jeho meno dala pretetovať obrázkom čierneho koňa. Nechajme sa prekvapiť, aký osud čaká podobizeň aktuálneho frajera Carla...

Katie Price a jej milenec si dali vytetovať tvár toho druhého na svoju ruku.
Zobraziť galériu (7)
Katie Price a jej milenec si dali vytetovať tvár toho druhého na svoju ruku.  (Zdroj: youtube.com)

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu