Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kontroverzná FOTO českej herečky (52): Žiadne gaťky, dala si TAM rúško!

Nela Boudová Zobraziť galériu (8)
Nela Boudová (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Ehm, toto prehnala! Aj takéto reakcie sa objavili pod fotkou, ktorú na instagrame zverejnila herečka Nela Boudová (52). Tá sa nechala zvečniť rozčapená na zemi, oblečená v župane a bez nohavičiek. Intímne partie si prekryla netradične - rúškom.

Koronavírus a izolácia sú témy, ktoré v súčasnosti hýbu celým svetom. Vyjadrujú sa k nim aj rôzne celebrity. Česká herečka a spisovateľka pre deti - Nela Boudová to poňala po svojom. Na instagram v nočných hodinách dala fotku, ktorú ale neskôr odstránila. A potom ju zverejnila opäť...

Ako v popise priznala, aj ona sama si je vedomá, že to je cez čiaru. Reakcie followerov sú rôzne. Mnohí neskrývajú pohoršenie a znechutenie. „Je to moje punkové vyjadrenie občianskej nespokojnosti. Nielen s rúškami. Rúška áno, ale v obchodoch a verejnej doprave. Prosím, čítajte si štatistiky úmrtí z minulých rokov, hľadajme si informácie a nebuďme ako stádo oviec. Nebojme sa. Je predsa jasné, komu to prospeje. A ďakujem všetkým, čo nasadzujú svoje zdravie a silu,” napísala k fotke herečka, ktorá má dvoch starších synov a dievčatko v pestúnskej starostlivosti. 

Nela Boudová zverejnila na instagrame takúto kontroverznú fotku.
Zobraziť galériu (8)
Nela Boudová zverejnila na instagrame takúto kontroverznú fotku.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Nela Boudová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu