Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Česká herečka v centre pozornosti: Najprv kontroverzná fotka a teraz... TRAPAS na prehliadke!

Nela Boudová Zobraziť galériu (8)
Nela Boudová (Zdroj: Bioscop)

PRAHA - Česká herečka Nela Boudová (52) pred dvomi týždňami rozvírila hladinu fotkou, na ktorej rozkročila nohy a intímne partie si zakryla rúškom. Teraz sa dostali na verejnosť zábery z nedávnej módnej šou a opäť sa ocitla v centre pozornosti. Zosypala sa totiž na zem ako hnilá hruška.

Nela Boudová nedávno vyjadrila svoj názor na nosenie rúšok. „Je to moje punkové vyjadrenie občianskej nespokojnosti. Nielen s rúškami. Rúška áno, ale v obchodoch a verejnej doprave. Prosím, čítajte si štatistiky úmrtí z minulých rokov, hľadajme si informácie a nebuďme ako stádo oviec. Nebojme sa. Je predsa jasné, komu to prospeje. A ďakujem všetkým, čo nasadzujú svoje zdravie a silu,” napísala herečka ku kontroverznej fotke, ktorú zverejnila na Instagrame pred 2 týždňami. 

Nela Boudová
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

Na prehliadke, ktorá sa konala koncom apríla, bola ale zodpovedná a v spoločnosti ostatných kolegýň si rúško nasadila. Herečky a iné známe tváre sa prešli po móle v sále bez divákov, napriek tomu si úlohu modeliek užili. 

Teda, až na jeden moment. Práve Boudová pri spoločnom defilé zažila trapas. Za všetko môžu zrejme vysoké podpätky – zrazu sa jej skrútila noha a brunetka letela k zemi. 

Česká herečka v centre
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Profimedia)

Česká herečka v centre
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Profimedia)

Našťastie, Boudovej sa nič vážne nestalo, len si trochu udrela kolená. Keď sa k nej zhŕkli kolegyne, na svojom páde sa dobre zabávala a mala široký úsmev na tvári.   

Viac o téme: Nela Boudová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu