Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obrovská životná zmena Harryho a Meghan po odchode z monarchie: Druhé dieťa?!

Druhé dieťa?! Zobraziť galériu (4)
Druhé dieťa?! (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Od prvého apríla už Meghan Markle (38) a Harry (35) viac nie sú vyššími členmi anglickej monarchie. Stihli sa už premiestniť z Kanady do Los Angeles, kde majú údajne lepšie zázemie a je to pre nich bezpečnejšie miesto, čo sa týka koronavírusu. Tešia sa z malého synčeka Archieho, ktorý bude mať čoskoro rok. Dočká sa chlapček súrodenca?

V živote syna princa Charlesa a Diany Harryho sa v poslednej dobe udiali poriadne zmeny. Spoznal svoju lásku, zasnúbil sa a čochvíľa oslávi druhé výročie svadby s Meghan Markle. Okrem toho už o mesiac bude mať ich synček Archie jeden rok. Len pred pár dňami sa nadobro odstrihli od kráľovskej rodiny a vzdali sa titulov vyšších členov monarchie.

Galéria: Britský princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu

Udiala sa však aj zásadná zmena a dvojica sa so synom presťahovala do Los Angeles, hoci pôvodne boli v Kanade. Harry si len ťažko zvyká na miesto, kde sa necíti ešte úplne doma a okrem toho ho trápi, že nemôže byť s otcom a babičkou, hoci ich ohrozuje koronavírus. Dôjde v ich živote k ďalšej významnej zmene? Čo sa týka hollywoodskej herečky a princa, šepká sa o druhom dieťati!

„Veľmi skoro sa o to začnú pokúšať. Najprv sa však chcú usadiť v novom prostredí a dať Archiemu toľko pozornosti, koľko môžu,“ vyjadril sa zdroj z okolia manželov pre Us Weekly. Zároveň dodal, že Meghan a Harry si momentálne užívajú každú vzácnu chvíľu, ktorú strávia so synom. „Pripúšťajú, že chcú mať ďalšie dieťa, ale nechcú na to tlačiť,“ povedal zdroj. Nuž uvidíme, kedy sa im zadarí a svetu oznámia radostnú novinu.

Meghan Markle a Harry chcú druhé dieťa, avšak netlačia na pílu.
Zobraziť galériu (4)
Meghan Markle a Harry chcú druhé dieťa, avšak netlačia na pílu.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Princ HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu