Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto Meghan poriadne zabolí: Harry, aha ako drsne ju zosmiešnili!

Harry a Meghan Zobraziť galériu (5)
Harry a Meghan (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Tak to je nepríjemné! Aj keď Harry (35) a Meghan (38) už viac nie sú vyššími členmi anglickej monarchie, aj naďalej sa chcú venovať charitatívnym záležitostiam. Založili preto nadáciu, ktorej dali názov Archewell. Ak však o nej v uplynulých dňoch plánovali ľudia čosi zistiť, čakalo ich nemilé prekvapenie.

Toto zrejme nečakali! Radosť Harryho a Meghan z toho, že založili nadáciu Archewell bola poznačená nepríjemným okolnosťami. Ktokoľvek si chcel na internete vyhľadať nejaké bližsie informácie, objavil sa mu odkaz archewellfoundation.com. Po kliknutí na stránku sa zrazu ocitli na youtube, kde im začala hrať skladba Gold Digger od Kanye Westa. 

Gold Digger možno preložiť ako Zlatkopka. Mnohí Meghan vyčítajú, že princa Harryho ulovila s jasným zámerom. A tak je viac, než pravdepodobné, že nešlo len o náhodu. „Och, tak toto vyšlo. Ktokoľvek to urobil, tak mu to vyšlo,” znie jeden z mnohých komentárov.  

Podľa informácií z okolia dvojice si nestihli spomínanú doménu včas zaregistrovať a ktosi to využil a zabáva sa na ich účet. Spomínaná webová stránka momentálne nie je dostupná. Avšak nepochybne mnohí sa na tomtp, pre Meghan nepríjemnom trapase, zabavili. 

Aj na sociálnych sieťach sa mnohí na tejto situácii pobavili.
Zobraziť galériu (5)
Aj na sociálnych sieťach sa mnohí na tejto situácii pobavili.  (Zdroj: Twitter)

 

Viac o téme: Kráľovská rodinaHarryMeghan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu