Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

KORONAVÍRUS Mirke Partlovej rupli nervy: Ľudia nemajú rozum... Na dementov iba bič!

Mirka Partlová Zobraziť galériu (4)
Mirka Partlová (Zdroj: Instagram M.P.)

BRATISLAVA – Pandémia koronavírusu je strašiakom pre mnohých, a predsa to poniektorí berú na ľahkú váhu. Práve to poriadne rozčúlilo čerstvú mamu Mirku Partlovú (35). Tá momentálne trávi čas doma so svojím synčekom, no predsa len sem-tam potrebuje aj vybehnúť von, niečo kúpiť... No to, čo sa vonku deje, nechápe. Pre ľudí má jasný odkaz – na dementov iba bič!

Slovensko, a vôbec celý svet, aktuálne prežíva najťažšie chvíle za posledné roky. Naša vláda vydala ochranné nariadenia a najnovšie je vyhlásený už aj núdzový stav. Práve teraz by ľudia mali byť zodpovední, no nie všetkým dochádza vážnosť situácie. A práve to poriadne rozčúlilo herečku Mirku Partlovú, ktorá má teraz dostatok času na premýšľanie pri svojom synčekovi na materskej.

Galéria: Mirka Partlová

„Ani neviem, čo napísať, ale musím. To, že máme nosiť rúška, sa na nás valí z každej strany, z každého jedného postu a verím, že v rámci nesebeckosti a možno pre niektorých neestetična ich nosíte. My určite. Možno ťa až tak neochránia pred vírusom, ale určite ochrániš niekoho iného iba tým, že ho budeš mať na tvári,“ píše rozhorčená blondínka, ktorej záleží na zdraví nielen jej vlastnom, ale i na zdraví jej rodiny a ostatných ľudí.

Miriku Partlovú naštvalo správanie ľudí.
Zobraziť galériu (4)
Miriku Partlovú naštvalo správanie ľudí.  (Zdroj: Instagram M.P.)

Poriadne ju však hnevá správanie niektorých nedisciplinovaných ľudí, ktorí majú pocit, že karanténa sú prázdniny. „To, že sú preplnené obchodné centrá, aby si sebeckí ľudia dali kávičku, mi zastavilo rozum. Preplnené parkoviská na Železnej alebo v kúpeľoch už ani radšej nepíšem. Kým nepochopíme, že len my všetci spolu dokážeme toto celé ukončiť, tak sa pripravme na ešte horšie a tvrdšie obmedzenia. Lebo na dementa fakt len bič! A čo sú 2 týždne??? S porovnaním s materskou a mojou celoživotnou úlohou mamy vôbec nič,“ napísala na sociálnej sieti Mirka.

A mnohí jej iste dajú za pravdu. Napriek apelu Petra Pellegriniho ešte stále mnohí nenosia rúška a nedodržiavajú karanténu či obmedzenie vychádzania z domu. Apeluje na nich aj obľúbená herečka. „Prosím, spamätajme sa už konečne a robme všetko pre to, aby sme čo najskôr mohli byť s tými, ktorých milujeme. Objať ich, vybozkávať alebo len potriasť rukou,“ uzatvára mama malého chlapčeka.

Mirka Partlová sa poriadne rozhorčila nad nezodpovednými ľuďmi.
Zobraziť galériu (4)
Mirka Partlová sa poriadne rozhorčila nad nezodpovednými ľuďmi.  (Zdroj: Instagram M.P.)

Viac o téme: Mirka Partlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu