Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexi speváčka bez zábran: Celkom nahá vyliezla na... Tomu neuveríte!

Halsey Zobraziť galériu (14)
Halsey (Zdroj: youtube.com)

LOS ANGELES - Nemá problém! Speváčka Halsey (25) rozhodne nepatrí medzi hanblivky. Aj vďaka tomu je jej najnovší videoklip poriadne nabitý sexepílom. Kráska predviedla pred kamerami svoje telo v rajcovných outfitoch a dokonca neváhala ísť tiež donaha. Pozrite sa na tie zaujímavé zábery!

Najnovší počin speváčky Halsey síce nesie názov You Should Be Sad, avšak je viac než isté, že fanúšikovia budú pri jeho sledovaní pociťovať všetko, len nie smútok. Sexi umelkyňa sa totiž rozhodla poštekliť fantáziu svojich mužských priaznivcov.

Halsey predviedla v klipe svoje telo i sexepíl.
Zobraziť galériu (14)
Halsey predviedla v klipe svoje telo i sexepíl.  (Zdroj: youtube.com)

Halsey sa v klipe predvedie v štyroch podobách. A treba uznať, že v každej jednej jej to svedčí. Najviac rozruchu ale vyvolala v koženej podprsenke a nohavičkách, či vo chvíli, keď sa celkom nahá s blond parochňou objavila na koni.

V klipe sa objavili aj takéto zábery.
Zobraziť galériu (14)
V klipe sa objavili aj takéto zábery.  (Zdroj: youtube.com)

Nie je žiadnym tajomstvom, že mladá speváčka si toho už dosť prežila. Ešte počas toho, ako chodila na základnú školu, sa stala obeťou znásilnenia. Ako tínedžerka sa predávkovala liekmi na bolesť a keď mala 19 rokov, rodičia ju vyhodili z domu. Halsey otvorene priznáva, že v tom čase uvažovala nad prostitúciou. „Moji priatelia vyberali dekorácie do internátnych izieb a ja som sama so sebou viedla debaty, či do seba nechám vstúpiť nejakého človeka, aby som mala na jedlo,” uviedla v minulosti na margo toho umelkyňa. Halsey sa však odrazila od dna a svojho sna - stať sa speváčkou sa nikdy nevzdávala. Vďaka náhodnému stretnutiu s mladíkom, ktorý pôsobí v hudobnom biznise, sa rozbehla jej kariéra a teší sa značnému úspechu. 

VIDEOklip k skladbe You Should Be Sad. 

Viac o téme: Halsey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu