Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Speváčka potrebovala zaujať: Vycapila sa net celkom nahá!

Halsey Zobraziť galériu (14)
Halsey (Zdroj: SITA/Photo by Brad Barket/Invision/AP)

LOS ANGELES - Tak a už mám vašu pozornosť! Aj takýmito slovami okomentovala Halsey (25) svoje nedávne príspevky na instagrame. Speváčka sa svetu ukázala v Evinom rúchu. Dôvod? Chcela poukázať na to, aké dôležité je správať sa ekologicky.

Vie, čo zaberá. Speváčka Halsey nikdy nepatrila medzi hanblivky. A tiež si je dobre vedomá, že nahota je osvedčený spôsob, ako zaujať. Aj preto pri príležitosti Dňa Zeme zverejnila fotku, na ktorej pózuje celkom nahá. 

„Tak, a teraz mám vašu pozornosť. Šťastný Deň Zeme! Vyzývam všetkých mojich followerov, aby v tomto čase zvážili spôsob, ako žiť udržateľnejšie. Každý z nás môže robiť malé zmeny, aby redukoval odpa, nepoužíval plastové riady, či podporoval malé poľnohospodárske podniky,” napísala k fotke speváčka. Halsey dodala, že aj ju ešte čaká dlhá cesta, aby sa správala ekologicky. Ale usiluje sa o to.

Popri sexi fotke je nemenej zaujímavý i záber, na ktorom Hasley pózuje bez štipky mejkapu. Fanúšikovia sú nadšení a vy nám dáte zrejme tiež za pravdu, že umelkyňa je prirodzene pekná žena. 

Halsey sa s fanúšikmi podelila o fotku, na ktorej je nahá.
Zobraziť galériu (14)
Halsey sa s fanúšikmi podelila o fotku, na ktorej je nahá.  (Zdroj: Instagram)

Halsey je prirodzene pekná žena.
Zobraziť galériu (14)
Halsey je prirodzene pekná žena.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Halsey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu