Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Šokujúca spoveď Eltona Johna: Bitka slávnych hercov o Lady Dianu († 36)!

Elton John a Lady Diana Zobraziť galériu (7)
Elton John a Lady Diana (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Úprimná spoveď a pikošky! Po herečke Demi Moore (56) sa hlási o slovo ďalšia celebrita, ktorá vydáva knihu o svojom živote. Je ňou slávny anglický spevák, skladateľ a klavírista Elton John (72). O ňom je dobre známe, že bol dobrým priateľom dnes už zosnulej Lady Diany († 36). Je preto pochopiteľné, že spomína aj na ňu. Pri tej príležitosti sa so svetom podelil o zaujímavú historku.

Elton John rozhodne patrí medzi tie najvýznamnejšie osobnosti hudobnej scény. Dlhé hodiny by sa dalo rozprávať o jeho talente a úspechoch, ale tiež o živote, ktorý je plný zaujímavých a pre niekoho možno aj šokujúcich momentov. 

Už 15. októbra bude uvedená na knižný trh jeho zhruba 400-stranová autobiografia s názvom Me: Elton John. Známy spevák v nej hovorí napríklad aj o zvláštnom vzťahu so svojou matkou. Tá sa napríklad na svadbe svojho syna správala priam príšerne. 

Elton John vo svojej knihe odkrýva viaceré tajomstvá.
Zobraziť galériu (7)
Elton John vo svojej knihe odkrýva viaceré tajomstvá.  (Zdroj: youtube.com)

Nemenej zaujímavé ale určite bude aj čítanie o Lady Diane. MailOnline zverejnil úryvok, v ktorom Elton John spomínal na jeden zo svojich večierkov, kde sa schyľovalo k poriadnému škandálu. Párty sa zúčastnilo viacero celebritných hostí. Napríklad spevák George Michael, scenárista Richard Curtis s manželkou Emmou Feud, či herci Richard Gere a Sylvester Stallone. Rozhodne najváženejším hosťom bola Lady Diana, ktorá už v tom čase nežila s princom Charlesom. 

Bolestivý rozchod s modelkou Cindy Crawford mal za sebou aj Richard Gere, ktrému očividne šarmantná Diana padla do oka. „Skončili spolu pri krbe a rozprávali sa vo dvojici. My ostatní sme sa zabávali, ale nemohol som si pomôcť - cítil som, že v miestnosti panuje zvláštna atmosféra. Súdiac podľa pohľadov, ktoré Sylvester Stallone adresoval Diane a Richardovi, bolo jasné, že ich rozkvitajúce sa priateľstvo mu nie je po chuti. Myslím si, že Stallone prišiel na párty, len aby sa s ňou zoznámil. Cítil sa zrazu odstrčený a jeho plán zlyhal,” uvádza vo svojej knihe Elton John. 

Keď si všetci posadali k večeri, Stallone si zavolal svojho soka na slovíčko na chodbu. Tam ich podľa Eltonovho rozprávania našiel jeho partner David. Známi herci do seba strkali a keby ich nevyrušili, ktovie, ako by to celé dopadlo. „David predstieral, źe si nič nevšimol a len im oznámil, že sa podáva večera,” spomína Elton John.

„Keby som vedel, že tu bude aj Princ Očarujúci, tak by som neprišiel,” hromžil vraj Stallone a pridal i zopár vulgarizmov. „Keby som ju chcel, tak by som ju dostal,” dodal Sylvester, ktorý mal smolu. Lady Diana totiž v ten večer venovala svoju pozornosť len šarmantnému Gereovi.  

Elton John sa hlási o slovo svojou autobiografiou.
Zobraziť galériu (7)
Elton John sa hlási o slovo svojou autobiografiou.  (Zdroj: youtube.com)

Viac o téme: Sylvester StalloneElton JohnRichard GereLady Diana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu