Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rozchod speváka a herečky: A ten zásnubný prsteň za 30-tisíc chcem späť!

Faye Brookes a Gareth Gates tvorili pár 7 rokov. Zobraziť galériu (6)
Faye Brookes a Gareth Gates tvorili pár 7 rokov. (Zdroj: Instagram G. G. )

LONDÝN - S prestávkami randili 7 rokov a v januári sa zasnúbili... dnes však už spevák Gareth Gates (35) a herečka Faye Brookes (31) pár netvrdia. Pred pár dňami vyšlo najavo, že zásnuby odvolali a žiadna svadba nebude. Navyše vraj interpret hitu Anyone of us požiadal svoju ex, aby mu vrátila zásnubný prsteň v hodnote 30 tisíc libier.

Po januárových zásnubách začala anglická seriálová herečka Faye Brookes pomaly plánovať svoju svadbu. Údajne už mala vybraté aj miesto, kde povie áno spevákovi Garethovi Gatesovi. Namiesto toho ale prišiel rozchod. „Sú z toho obaja veľmi smutní, ale sľúbili si, že zostanú priateľmi,” povedal zdroj z okolia dvojice. 

No kým herečka na sociálnej sieti zdieľa rôzne motivačné citáty o začiatku nového života a delí sa s fanúšikmi o múdra, ako ani hviezdy nemôžu žiariť bez temnoty, spevák rozmýšľa trochu praktickejšie. „Gareth požiadal Faye, aby mu vrátila prsteň,” cituje The Sun Online svoj zdroj. 

Ide o zásnubný, štvorkarátový šperk v hodnote 30 tisíc libier (takmer 28 tisíc eur). Herečku údajne žiadosť jej expartnera prekvapila, no prsteň mu vrátila. 

Rozchod speváka a herečky:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram F. B. )

Viac o téme: Faye BrookesGareth Gates
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu