Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Preplastikovaný herec žúroval s peknou modelkou: Veď by mu mohla byť dcérou!

Mickey Rourke Zobraziť galériu (10)
Mickey Rourke (Zdroj: profimedia.sk)

BEVERLY HILLS - Nevzyčajná dvojica! Mickey Rourke (66) bol kedysi veľký fešák. Dnes je jeho zjav poznačený búrlivým spôsobom života a početnými plastikami. A hoci by sa mohlo zdať, že o neho nežné pohlavie príliš nejaví záujem, herec má po svojom boku rovno modelku. A dokonca výrazne mladšiu!

Starší herec s mladšou modelkou po svojom boku je vo svete šoubiznisu celkom bežnou kombináciou. Zaujímavé je, že krásku zbalil aj Mickey Rourke, ktorý v posledných rokoch zjavom skôr odpudzuje, než láka. 

Známy herec sa spolu so svojou milenkou zabávali na víkendovej párty, kde rozdávali spokojné úsmevy na všetky strany. S blonďavou ruskou modelkou menom Anastassija Makarenko tvoria pár už od roku 2009 a 34-ročný vekový rozdiel im nerobí žiaden problém. 

„Je pre mňa darom z neba. Je to krásna žena, ale má to najväčšie srdce, skvelú rodinu a je si blízka s rodičmi, ktorí sú ozaj skvelí,” vyjadril sa v jednom z rozhovorov Mickey. A Anastassija mu nezostala nič dlžná. „Je to ten najkrajší muž na svete. Hotové zlatíčko a ten najlepší frajer,” reagovala. Čo na túto nezvyčajnú dvojicu hovoríte vy? Tiež si myslíte, že sú obaja takí krásni?

Mickey Rourke sa zabával v spoločnosti výrazne mladšej milenky.
Zobraziť galériu (10)
Mickey Rourke sa zabával v spoločnosti výrazne mladšej milenky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Mickey Rourke má v posteli túto kočku.
Zobraziť galériu (10)
Mickey Rourke má v posteli túto kočku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Mickey RourkeAnastassija Makarenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu