Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slávny herec to prehnal s plastikami a botoxom: Je z neho ČUDO... Už sa na seba ani nepodobá!

Mickey Rourke kedysi Zobraziť galériu (6)
Mickey Rourke kedysi

LOS ANGELES - Pohľad na neho vyvoláva v ľuďoch zmiešané pocity! Mickey Rourke (70) patril svojho času k mužom, z ktorých ženy omdlievali. Mnohým sa tak deje aj dnes... Žiaľ, nie v pozitívnom slova zmysle. Slávny herec sa totiž v priebehu rokov a za pomoci plastických chirurgov výrazne zmenil.

Písal sa rok 1986, keď Mickey Rourke vo filme 9 a 1/2 týždňa predvádzal pred kamerami veľkú vášeň s krásnou Kim Basinger. Svojím šarmom v tom čase zaujal nejednu ženu. Časom sa mu však ako hercovi prestalo akosi dariť a rozhodol sa, že sa stane boxerom. Ani v tejto sfére však nezaznamenal príliš veľké úspechy. 

Nasledoval pád na dno. Mickey užíval drogy, kombinoval ich s litrami alkoholu a dokonca sa pokúsil o samovraždu. Všetko sa podpísalo aj na jeho zovňajšku a herec v tom čase vyzeral priam príšerne. 

Mickey Rourke
Zobraziť galériu (6)
Mickey Rourke  (Zdroj: profimedia.sk)

V priebehu rokov sa to potom pokúšal napraviť početnými plastickými operáciami a skrášľujúcimi zákrokmi. Jeho snaha vyzerať dokonale a mladistvo však bola až prehnaná. Výsledok dnes v mnohých vyvoláva zmiešané pocity. Mickeyho sa v uplynulých dňoch podarilo nafotiť aj bulvárnym fotografom a teda... S fešákom z filmu 9 a 1/2 týždňa má spoločné už asi len meno.

Mickey Rourke
Zobraziť galériu (6)
Mickey Rourke  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Mickey Rourke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu