Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Kedysi zvádzala tatka Griswolda, dnes celý svet: 61 rokov, 4 rozvody a nekutočné telo!

Christie Brinkley kedysi vo filme Bláznivá dovolenka zvádzala ženatého Clarka Griswolda. Ten by nad ňou urćite slintal aj dnes. Zobraziť galériu (11)
Christie Brinkley kedysi vo filme Bláznivá dovolenka zvádzala ženatého Clarka Griswolda. Ten by nad ňou urćite slintal aj dnes.

PANAREA - Aj dnes by nad ňou slintal! Christie Brinkley (61), ktorá vo filme Bláznivá dovolenka poplietla hlavu ženatému Clarkovi Griswoldovi, je aj v dôchodcovskom veku brutálna kočka. Od nakrúcania spomínanej komédie ubehlo zhruba 32 rokov a atraktívna blondínka za ten čas nestratila nič zo svojho šarmu. Potvrdzujú to zábery z instagramu, na ktorých štyrikrát rozvedená blondínka vyzerá v bikinách priam fantasticky.

Akoby nestarla! Christie Brinkley má za sebou pomerne hviezdnu kariéru modelky. Jej meno je spájané najmä so známym plavkovým magazínom Sports Illustrated, pre ktorý by sa blondínka mohla vyzliecť do bikín pokojne aj dnes, keď už patrí k šesťdesiatničkam. Pred pár dňami sa totiž na instagrame pochválila fotkou z dovolenky, vďaka čomu narobila celkom slušný rozruch. 

Christie pózuje na momentke v bielych bikinách a rozhodne nevyzerá ako väčšina jej rovesníčok. „Wau, stále si kus a právom si a aj budeš jedna z najlepších modeliek na svete. Ďakujeme, že nám ukazuješ, že vek je len číslo a starnutie nie je žiaden strašiak,” znel jeden z obdivných komentárov pod fotkou. Na niektorých záberoch, kde blondínka pózuje so svojimi ratolesťami, dokonca pôsobí dojmom, akoby bola ich rovesníčka.  

A hoci si kráska, známa napríklad aj z komédie Bláznivá dovolenka, mladistvý vzhľad dokázala udržať, iné to bolo na poli lásky. Má za sebou štyri rozvody. Ako prvý ju priviedol k oltáru francúzsky herec Jean-Francois Allaux, ktorého neskôr vystriedal hudobník Billy Joel. S ním má kráska dcéru. Ešte počas manželstva sa zaplietla s podnikateľom Richardom Taubmanom, tomu porodila syna. Posledný, kto kráske navliekol obrúčku na prst, bol architek Peter Cook, otec jej mladšej dcéry. S ním sa Christie rozviedla v roku 2008 a išlo o pomerne škandalóznu záležitosť. 

Christie Brinkley má aj v 61 rokoch postavu ako bohyňa.
Zobraziť galériu (11)
Christie Brinkley má aj v 61 rokoch postavu ako bohyňa.


Mohlo by vás zaujímať: Rodinka Griswoldovcov po rokoch: Tučný tatko, vyplastikovaná mama, z dcéry sexica a syn čudák!


Viac o téme: Christie BrinkleyGriswoldovciBláznivá dovolenka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu