Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Hlas-SD pred eurovoľbami šokuje: FOTO Bilboardy postriekané krvou zaplavili celé Slovensko! Takto to vysvetľujú

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tip čitateľa )

BRATISLAVA – Po streľbe menia bilboardy a šokujú. Koaličná strana Hlas-SD po atentáte na predsedu vlády Roberta Fica (Smer-SSD) radikálne mení podobu svojich bilboardov. A robí to krátko eurovoľbami. Do konca tohto týždňa chce prelepiť všetky svoje plochy a ponúka nový vizuál postriekaný krvou.

video

VIDEOROZHOVOR Kandidátka do europarlamentu za Hlas – SD: Po atentáte na premiéra môžeme Európe ukázať, že sme schopní sebareflexie. (Zdroj: Topky/J. Zemiar)

V niektorých častiach Slovenska si už voliči mohli všimnúť zmenu na bilboardoch strany Hlas-SD, ktoré vylepila pred voľbami do Európskeho parlament. Nachádza sa na nich totiž slovenské vlajka postriekaná krvou. Dopĺňajú ho heslá ako „Slovensko je zranené“ a „Zachráňme ho spoločne“.

Na dôvody radikálnej zmeny vizuálov sme sa pýtali aj samotnej strany. „Slovensko je v týchto dňoch naozaj zranené. Atentát na premiéra je atentátom na základné piliere demokracie. Týmto bilboardom mobilizujeme všetkých ľudí, aby sa prihlásili k myšlienke pokoja. Dnes je dôležité hovoriť o Slovensku, ktoré stojí na križovatke svojho vývoja. Od každého z nás, vrátane našich kandidátov do EP, závisí, aké ho budeme mať,“ vysvetlili.

Hlas-SD pred eurovoľbami šokuje:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Hlas-SD)

Podľa nich je tu veľká skupina politikov, ktorá aj pár dní po atentáte na premiéra Roberta Fica umocňuje špirálu nenávisti. Hlas-SD sa snaží upokojiť atmosféru nielen svojimi predstaviteľmi, ale aj marketingovými aktivitami. Nechcú sa na upokojovanie spoločnosti spoliehať len vyjadreniami, ale aj takouto šokujúcou kampaňou. „Na konci dňa je pre nás dôležitejšie, aby sme spolu vychádzali ako ľudia, keď už niektorí politici toho nie sú schopní,“ tvrdí strana.

Viac ako 600 bilboardov má byť prelepených do konca tohto týždňa.

Voľby do Európskeho parlamentu sa konajú v krajinách Európskej únie od 6. júna do 9. júna. Na Slovensku si nových europoslancov budeme voliť v sobotu 8. júna. Kandiduje celkovo 24 strán. Na hlasovacom lístku strany, ktorej sa rozhodnete dať hlas, môžete potom zakrúžkovať dvoch svojich favoritov. Celkovo bude Slovensko v Bruseli zastupovať 15 poslancov, čo je o jedného viac ako doteraz.

Viac o téme: BilboardKampaňHlas-SDEurovoľby 2024
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu