Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávna mama ukázala svoj klon: Delí ich šialených 44 rokov, vyzerajú ako školáčky!

Christie Brinkley a jej dcéra Sailor, ktorá slávnej mame akoby z oka vypadla. Zobraziť galériu (8)
Christie Brinkley a jej dcéra Sailor, ktorá slávnej mame akoby z oka vypadla. (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - Ako sestry, či kamošky! Tak vyzerajú na spoločných fotografiách modelka Christie Brinkley (62) a jej dcéra Sailor (18), ktorá sa rozhodla kráčať v maminých šľapajách. Mladá blondínka má všetky predpoklady na to, aby bola úspešná - peknú tváričku, dokonalé krivky a blonďavú hrivu. Slečna si je však veľmi dobre vedomá, že sa jej v živote zíde aj vzdelanie, a tak ju čaká štúdium na univerzite. Inak, tam by pokojne zapadla aj jej o 44 rokov staršia mamina. Čo poviete?!

Nejeden študent by obdivne zahvízdal, keby pred ním kráčala modelka Christie Brinkley. Blondínka síce má 62 rokov, no pri pohľade na ňu tomu verí asi len málokto. Trojnásobná mamina sa totiž udržiava v skvelej kondícii a dbá o svoj zovňajšok. 

Občas sa dokonca stane, že po boku svojich detí vyzerá skôr ako ich staršia sestra. Dôkazom môže byť momentka, ktorú Christie počas uplynulých dní zverejnila na instagrame. Pózuje na nej spoločne s 18-ročnou dcérou Sailor. Obe blondínky sú oblečene v džínsových overaloch a bielych tričkách. 

Záber vznikol pri tej príležitosti, že sa Sailor presťahovala do New Yorku. Už čoskoro tam totiž začne študovať na univerzite. „Prázdne hniezdo!” pripísala k inej fotke Brinkley, ktorá má ešte 30-ročnú dcéru a 21-ročného syna. 

Christie Brinkley a je dcéra Sailor vyzerajú na tejto fotke ako dve vyskoškoláčky.
Zobraziť galériu (8)
Christie Brinkley a je dcéra Sailor vyzerajú na tejto fotke ako dve vyskoškoláčky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Christie BrinkleySailor Brinkley-Cook
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu