Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

FOTO Na trhu sa nachádza ďalšia nebezpečná potravina! Ohrozená je TÁTO skupina ľudí

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Na trhu sa nachádza ďalšia nevyhovujúca potravina. Tentoraz sú ňou ohrození ľudia s intoleranciou na lepok, keďže má ísť o bezlepkový produkt, no obsahuje prekročené hranice. Informuje o tom veľkoobchod Metro.

Spoločnosť METRO Cash & Carry SR s.r.o. pristúpila na základe informácie od dodávateľa ku stiahnutiu výrobku od dodávateľa RACIO, s.r.o z trhu. Dôvodom je prekročená povolená hranica obsahu lepku 20 mg/kg, pričom na obale produktu sa uvádza, že je bezlepkový. Ide o šošovicové Mini rolky.

FOTO Na trhu sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: METRO Cash & Carry SR s.r.o.)

"Ak ste si výrobky s uvedenými dátumami minimálnej trvanlivosti zakúpili a máte ich k dispozícii, prosíme Vás, aby ste ich nekonzumovali. Výrobky ste si mohli zakúpiť v čase od 7. marca 2024 do 20. mája 2024," informuje na webe spoločnosti Petra Bártová, vedúca oddelenia kvality.  Zároveň požiadala, aby odberatelia informovali aj svojich partnerov či zákazníkov a prevzali výrobky späť. Za zakúpené výrobky vám budú na základe predajného dokladu vrátené peniaze. Vrátenie je možné do 1. júla 2024. 

V prípade, že nie ste z akéhokoľvek dôvodu schopný predajný doklad predložiť, pre urýchlenie procesu treba požiadať obsluhu zákazníckej recepcie o výnimočné vystavenie duplikátu dokladu. "Za spôsobené nepríjemnosti sa Vám ospravedlňujeme a veríme, že naša spolupráca bude aj naďalej pokračovať k obojstrannej spokojnosti," uviedla vedúca oddelenia kvality na webe.

Viac o téme: MetroStiahnutie z trhuNevyhovujúci výrobokMini rolkyRacio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu