Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Promi mama s dcérou nemajú konkunrenciu: To je šialené! Neuveríte, že ich delí 44 rokov

Christie Brinkley a jej dcéru Sailor delí 44 rokov. Neuveriteľné, však? Zobraziť galériu (12)
Christie Brinkley a jej dcéru Sailor delí 44 rokov. Neuveriteľné, však?

LOS ANGELES - Jednoznačne top! Šoubiznis je plný hviezd, ktoré sa môžu pochváliť vydarenými ratolesťami. Je tiež celkom bežné, že dcéry sa na prominetné maminy výrazne ponášajú. Modelka - veteránka Christie Brinkley (61) a jej Sailor (17) sú však prípad, pri ktorom človek neveriaco krúti hlavou. Blondínky totiž od seba delí 44 rokov, čo pri pohľade na ne znie jednoducho neuveriteľne.

Ako sestry! Christie Brinkley kedysi patrila medzi vychytené modelky. Niet pochýb, že na stránkach plavkového magazínu Sports Illustrated by si neurobila hanbu ani dnes. Dôkazom sú fotografie v bikinách, ktoré šesťdesiatnička pravidelne zverejňuje na sociálnych sieťach. 


Pozrite si tiež: Čože? Táto blonďavá kosť, že má 61 rokov? Za modelkou - veteránkou sa otáčajú chlapi aj ženy


Šarmantná blondínka, ktorá mimochodom odmieta plastiky a iné vylepšenia, už však má aj svoju nástupkyňu. Je ňou jej 17-ročná dcéra Sailor. Tá sa netají tým, źe by rada kráčala v maminých šľapajách. „Je to niečo, čo som chcela vždy robiť,” poznamenala v rozhovore pre magazín Seventeen slečna, ktorá má všetky predpoklady na úspech. Presvedčte sa o tom v GALÉRII. 

 

Viac o téme: Christie BrinkleySailor Brinkley-Cook
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu