Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Cibulkovej nový objav: Wau, je to brutálna MAŠINA!

Dominika Cibulková Advertoriál Zobraziť galériu (4)
Dominika Cibulková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Neskrýva svoje nadšenie! Naša najúspešnejšia slovenská tenistka Dominika Cibulková (33) patrí medzi tie celebrity, ktoré sa o svoje súkromie ochotne podelia aj s fanúšikmi. Na sociálnej sieti Instagram má 482-tisíc followerov. Tých pravidelne zásobuje rôznymi pikoškami a zaujímavosťami. O veľkú novinku sa s nimi podelila aj v týchto dňoch.

Dominika Cibulková sa zhruba pred dvoma mesiacmi stala dvojnásobnou mamičkou. K synčekovi Jakubkovi pribudla dcérka Ninka. Úspešná športovkyňa si rodičovstvo užíva naplno. Nezabúda však ani na svojich priaznivcov, s ktorými pravidelne komunikuje. 

Nedávno napríklad otvorene reagovala na otázku, ako to všetko stíha. Dominika sa netají tým, že už roky im s poriadkom v domácnosti pomáha gazdiná a priznala aj pomoc pestúnky. Niektorí chlapi sú toho názoru, že upratovanie a starostlivosť o domácnosť je vyslovene ženskou záležitosťou. Zaujímalo nás preto, ako to funguje v ich domácnosti a či s domácimi prácami pomáha aj jej manžel.

„Michal sa nikdy nebál práce v domácnosti, ale tým, že máme gazdinú, to hlavné upratovanie je na nej. Samozrejme, aj my si naložíme umývačku, aj my si umyjeme riad a takéto veci. Bola som na toto zvyknutá od mala. Môj tatino sa nikdy nebál zobrať do rúk vysávač a keď mal náladu, tak povysával. Myslím si, že to nie je žiadna hanba a taký novodobý chlap... Nehovorím, že má doma umývať dlážku, ale také jednoduché veci, prečo nie. Aj Michal je takýto. A miluje tiež variť. Je to ten typ chlapa, ktorý uvarí a po sebe uprace. Kuchyňa po tom vyzerá čistejšie, ako keď začal variť. Takže aj v tomto je úplne super,“ prezradila nám Cibulková.

Nepochybne najväčším pomocníkom u nich doma je však synček dvojice – takmer 3-ročný Jakubko. „Ten, keď vidí prachovku, metlu, vysávač, to sú jeho veci. Strašne ho to baví. Aj keď príde gazdiná, ide hneď za ňou do komory, vyťahuje prachovku a pomáha jej,“ prezradila s úsmevom Dominika, ktorá je ako mamička toho názoru, že dieťa treba od malička zapájať aj do takýchto aktivít. „On je typický chlap. Miluje rôzne mašiny, technické veci, vŕtačky a všetky takéto mužské veci. Keď mu kúpim oblečenie, tak nič. Ale keď príde domov nejaká mašina, tak je z toho úplne hotový,“ dodala. 

Cibulkovej nový objav: Wau,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Nuž, a jednu takú "mašinu" si prominentná rodinka zadovážila aj pred pár dňami. Ide o robotický vysávač Roborock S8 Pro Ultra, ktorý je podľa Dominikiných slov absolútnou špičkou na trhu. 

Ako nám v súvislosti s tým prezradila, v ich domácnosti sa rôznym technologickým vymoženostiam nebránia. „Odkedy prišli na trh robotické vysávače, tak sme ich zakomponovali do našej domácnosti, lebo je to super vynález a som rada, že teraz prišiel na trh aj takýto absolútne špičkový,“ nešetrila chválami športovkyňa. Tá pri výbere podobných záležitostí dá najmä na odporúčania od priateľov, ale keďže je podľa vlastných slov taký „neveriaci Tomáš“, hlavná je pre ňu aj osobná skúsenosť. „O tomto vysávači som sa dozvedela cez známych a skúsila som to potom na vlastnej koži. Naozaj sa to nedá ani porovnať s tým, čo sme doposiaľ mali. Funkciami je úplne unikátny,“ dodala.

Cibulkovej nový objav: Wau,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: archiv)

Ako vidno aj na videu, ktoré športovkyňa zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, Jakubko je z nového robotického vysávača úplne nadšený. A veru, nielen on! Ak uvažujete, že by ste si chceli takéhoto pomocníka zadovážiť aj vy, nemáte prečo váhať. Ide o momentálne najvyspelejší model na trhu, s užívaním a prevádzkou ktorého nebudete mať žiadne starosti. Navyše je tichý, takže o ňom ani nebudete vedieť. 

Tohto božského pomocníka si môžete objednať napríklad na stránke alza.sk

Advertoriál pripravený v spolupráci s WESTech spol. s r.o. autorizovaný distribútor značky Roborock

Viac o téme: DomácnosťDominika CibulkováAlzaRoborock
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu