Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

ODKAZ Bardyho z markizáckej Mamy vás chytí za srdce: Och, TOTO rozhodnutie si vyžadovalo veľa sily!

Adam Bardy Advertoriál Zobraziť galériu (2)
Adam Bardy (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Urobiť správne rozhodnutie nie je vôbec jednoduché! Svoje o tom vie aj charizmatický model a herec Adam Bardy (29), ktorý aktuálne hviezdi v markizáckom seriáli Mama na prenájom. So svojimi priateľmi a fanúšikmi sa v týchto dňoch prostredníctvom sociálnej siete Instagram podelil o príbeh, ktorý vás svojou silou určite dojme.

Adam Bardy sa so svojimi followermi, ktorých má viac ako 77-tisíc, podelil o príbeh jedného zo svojich najlepších kamarátov. Spomínaný Michal bol veľmi dobrým žiakom a vzdelanie bolo pre neho veľmi dôležité. Spolu so sestrou chceli ísť obaja študovať na zahraničné univerzity. „Bolo mu jasné, že rodičia nebudú mať rozpočet pre oboch. Preto sa rozhodol obetovať svoju šancu. Zostal študovať doma a štúdium vonku doprial svojej sestre,” hovorí vo videu charizmatický herec.  

„Michal, asi som nikdy nemal príležitosť ti to povedať, ale uznávam ťa za to, ako si sa vtedy rozhodol. Aj ty si mi ukázal, že správne rozhodnutia nemusia byť vždy jednoduché,” dodal Adam a zodvihnutím pohára s pivom Pilsner Urquell vzdal hold nielen Michalovi, ale aj všetkým správnym rozhodnutiam.

Heslom aktuálnej kampane Pilsner Urquell je "Chuť správnych rozhodnutí", ktorú sa týmto príbehom rozhodol podporiť aj spomínaný Adam. Nemyslieť len na seba, vnímať svet okolo seba, nielen rozprávať, ale aj počúvať a rozhodovať sa tak, aby bol pre moje okolie svet krajším miestom, takto opísal charakternú voľbu známy herec, ktorý tiež dodal, že je obklopený ľuďmi, ktorým takéto správanie nie je cudzie. Do podobných situácií sa dostávame často, len treba trochu spomaliť a uvedomiť si, že toto je tá šanca na tú moju vlastnú charakternú voľbu,” uzavrel. 

Adam Bardy
Zobraziť galériu (2)
Adam Bardy  (Zdroj: Pilsner Urquell )

 

Advertoriál pripravený v spolupráci so spoločnosťou Pilsner Urquell.

Viac o téme: Adam BardyMama na prenájom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu