Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Heribanová pred kamerami so svojím mužom: Už nič nebude ako predtým!

Dano Heriban s manželkou Kamilou Zobraziť galériu (3)
Dano Heriban s manželkou Kamilou (Zdroj: Instagram KH)

BRATISLAVA - Keď sa Kamila Heribanová prvýkrát po materskej dovolenke postavila pred kamery, bolo to práve po boku jej manžela, dnes už zosnulého Dana Heribana (†43). Ten jej aj pri množstve pracovných povinností obetavo pomáhal s výchovou dvoch synov. A zrazu je všetko inak...

Kamila Heribanová bola donedávna pomerne neznáma. Herec Dano Heriban sa s ňou oženil v júli pred siedmimi rokmi, no súkromie si vždy strážil a nijako sa ním neprezentoval. 

To, že je jeho žena tiež herečka, vyšlo najavo prakticky iba minulý rok, keď sa začala objavovať na markizáckych obrazovkách. Dnes je divákom dobre známa z projektu Mama na prenájom. 

Heribanová pred kamerami so
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Ešte predtým sa však mihla v inom seriáli, a to rovno po boku svojho manžela Dana. Kamila dostala epizódnu postavu v Druhej šanci. „Bolo mi cťou aspoň na chvíľu sa ocitnúť v Druhej šanci s hereckými esami a po boku môjho najmilšieho a najobľúbenejšieho herca. Po 6 rokoch naspäť v robote a rovno po jeho boku a vo výbornom seriáli,” pochválila sa vtedy herečka. 

Ako je teraz už známe, Dano mal v nakrúcaní pokračovať. „Danko bol neoddeliteľnou súčasťou tohto seriálu a boli sme dohodnutí, že bude s nami robiť aj ďalšiu sériu. Je to naozaj veľká strata a my v tejto chvíli len zvažujeme, čo s tým spravíme. Je to licencovaný formát, takže tá postava je tam, pravdepodobne to budeme musieť zmeniť,” vyjadrila sa producentka Alexandra Dubovská v markizáckych Televíznych novinách. 

Okrem toho pracoval Heriban aj v Česku – tento týždeň mal premiéru jeden jeho film a televízia Prima dokončuje nakrúcanie minisérie, kde tiež hral. Popri všetkých pracovných povinnostiach však bol herec aj výborným otcom, ktorý si vždy našiel na svoje deti čas. 

Z predchádzajúceho vzťahu mal syna Thea a s Kamilou mali Viktora a Martina. „S deťmi mi pomáha manžel. Spočiatku to bolo ťažšie, ale už sme si našli nejaký systém, ktorým dokážeme fungovať a Danko sa krásne stará o tých chlapcov a s úplne pokojným svedomím idem do roboty,” vyznala sa Kamila pred časom v markizáckom Teleráne. Bohužiaľ, teraz už bude všetko inak...

Kamila Heribanová a Dano Heriban s deťmi
Zobraziť galériu (3)
Kamila Heribanová a Dano Heriban s deťmi  (Zdroj: Instagram K.H.)

Viac o téme: Dano HeribanKamila Heribanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu