Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Posledné zbohom Danovi Heribanovi (†43): FOTO Rozlúčiť sa prišla aj jeho EX!

S Danom Heribanom sa prišla rozlúčiť aj jeho exmanželka Zobraziť galériu (5)
S Danom Heribanom sa prišla rozlúčiť aj jeho exmanželka (Zdroj: TASR/ Juraj dobis)

BRATISLAVA - Pred malou chvíľou skončila rozlúčka v Slovenskom národnom divadle s úžasným hercom Danom Heribanom (†43). Posledné zbohom mu prišli dať fanúšikovia, hereckí kolegovia, ale aj jeho láska vdova Kamila Heribanová, či exmanželka Slávka Halčáková.

Slávka Halčáková bola Heribanovou prvou manželkou. Dokopy sa dali v roku 2003 a po 4 rokoch prišiel, žiaľ, rozvod. Láska im nevydržala, ale spomienky zostali navždy. Odvtedy ako Slovenskom otriasla správa o náhlej smrti Dana Heribana, sa herečka neozývala.

Nezverejnila žiadnu smútočnú reč, proste nič. Až včera prelomila mlčanie. Venovala mu osobné slová. „Leť… Ďakujem ti, že sme kúsok cesty prešli spolu… aj vďaka tebe som tou Slávkou, ktorou som teraz. Ešte nenachádzam slov…. vyprevádzam ťa s láskou… leť…” jej slová znejú veľmi dojímavo a cítiť v nich aj bolesť, ktorá sa jej evidentne prekonáva len veľmi ťažko.

Po jej včerajších slovách sa dnes ukázala aj na poslednej rozlúčke s hercom. Po skončení sa vrúcne rozprávala s manželkou Mareka Majeského, Janou, ktorú môžete poznať aj z markizáckeho Dunaja pod menom Schatzi.

Posledné zbohom Danovi Heribanovi
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Juraj Dobis)

Posledné zbohom Danovi Heribanovi
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Juraj Dobis)

Viac o téme: Slávka HalčákováDano HeribanKamila Heribanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu