Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dano Heriban (†43) už odpočíva v pokoji: 2 dni pred verejnou rozlúčkou… TAJNÝ POHREB v kruhu rodiny!

Dano Heriban je už pochovaný. Zobraziť galériu (2)
Dano Heriban je už pochovaný. (Zdroj: TASR)

SUCHÁ NAD PARNOU - Dnes o 11:00 sa v novej budove SND verejnosť rozlúči s obľúbeným slovenským hercom Danom Heribanom (†43). Býva zvykom, že je na rozlúčke vystavená aj truhla, pri ktorej herci držia čestnú stráž. No tentokrát nebude. Zosnulý herec je totiž už pochovaný. Tajný pohreb v kruhu rodiny prebehol uplynulý víkend!

Pohreby a verejné rozlúčky často bývajú organizované ruka v ruke. Najprv sa s umelcom rozlúčia kolegovia a verejnosť v divadle a potom prebehne súkromný obrad v kruhu rodiny. V prípade Dana Heribana to však je naopak. Hoci oficiálna rozlúčka v novej budovej SND prebehne dnes o 11:00, truhla na pódiu vystavená nebude. 

Galéria: Dano Heriban

Ako totiž informuje denník Nový čas, Heriban už svoj večný odpočinok našiel. Cez víkend totiž prebehol súkromný pohreb v kruhu rodiny. Hoci žil vo Svätom Jure pri Bratislave a vyrastal v Trnave, pochovaný je v Suchej nad Parnou. V tejto obci totiž žijú jeho rodičia. Smútočný obrad prebehol v Kostole sv. Martina z Tours.

Uznávaný slovenský herec a hudobník Daniel Heriban 25. marca 1980 v Trnave a zomrel 24. mája 2023 vo Svärom Jure. Umelec sa krátko pred smrťou sťažoval na obrovské bolesti chrbta, kvôli čomu vyhľadal aj lekársku pomoc. Lekár ho však z nemocnice poslal domov a Heriban nad ránom zomrel. Príčinou jeho skonu bola náhla disekcia aorty. 

Dano Heriban s manželkou Kamilou Heribanovou
Zobraziť galériu (2)
Dano Heriban s manželkou Kamilou Heribanovou  (Zdroj: Instagram K.H.)

Viac o téme: Dano Heriban
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu