Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kráska z Love Islandu opäť sama: ROZCHOD so synovcom Michala Davida… Bola to KARMA?!

Kráska z Love Islandu je opäť sama Zobraziť galériu (14)
Kráska z Love Islandu je opäť sama (Zdroj: TV Markíza/Instagram R.K.)

PRAHA - Súťažiaca z markizáckeho Love Islandu Mirka Pikolová (24) priznala rozchod. S fitness trénerom a synovcom Michala Davida Robertom Kludským už viac netvorí pár.

Páni, zbystrite pozornosť, pretože kráska z markizáckej šou Love Island je opäť sama. Mirka Pikolová sa do povedomia širokej verejnosti dostala cez spomínanú zoznamovaciu reality šou. No keďže na ostrove lásky žiadneho fešáka "neulovila", musela si zbaliť kufre a opustiť vilu. 

Kráska z Love Islandu
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Po odchode domov však našla svoje šťastie a možno aj práve vďaka projektu si ju všimol český fitness tréner a synovec Michala Davida Robert Kludský. Ich vzťah však trval len rok, ako informoval Expres.cz, a brunetka s dokonalými krivkami je opäť slobodná. 

Mirka Pikolová a Robert Kludský
Zobraziť galériu (14)
Mirka Pikolová a Robert Kludský  (Zdroj: Instagram M.P.)

Ako sama uviedla, dávnejšie vyhľadala pomoc odborníčky, ktorá sa zameriava na minulé životy a tam sa Mirka dozvedela, že ich vzťah už vraj raz nevyšiel! „S expriateľom som mala rodinu v minulom živote a rovnaká chyba, ktorá sa stala v minulosti a nevyriešili sme ju, sa nám stala v prítomnosti, takže sme to karmicky nedoriešili ani v jednom z našich spoločných životov,“ prezradila tanečnica. „To proste nevymyslíš,” dodala. 

Robert Kludský je synovcom Michala Davida
Zobraziť galériu (14)
Robert Kludský je synovcom Michala Davida  (Zdroj: Instagram R.K.)

Ku konkrétnym dôvodom rozchodu sa však nevyjadrila. „Nič zásadné sa medzi nami nestalo, iba sme každý v inej životnej fáze. Z toho dôvodu sme sa spoločne rozhodli v dobrom náš vzťah ukončiť a ísť si každý svojou cestou,“ zverila sa Mirka zmienenému portálu. „Nikoho momentálne nemám. Sústredím sa teraz sama na seba. Na svoju prácu a rodinu. Nehľadám nikoho. Verím, že všetko nám do života chodí presne tak, ako má,“ poznamenala bývalá bombshell.

No akého muža by si vedela predstaviť po svojom boku? „Myslím si, že všeobecne je najdôležitejšie, aby si dvaja rozumeli a boli na rovnakej vlne. Pre mňa sú najdôležitejšie vlastnosti dôvera, vernosť, opora a to, aby miloval deti,“ dodala kráska. 

Mirka Pikolová
Zobraziť galériu (14)
Mirka Pikolová  (Zdroj: Instagram M.P.)

Viac o téme: Mirka PikolováRobert Kludský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu