Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Známa kráska chodila s markizáckym superstaristom: Netušila som, že je INAK ORIENTOVANÝ!

Mirka Pikolová Zobraziť galériu (3)
Mirka Pikolová (Zdroj: Instagram M.P.)

PRAHA - V markizáckej šou Love Island sa pred časom predviedla aj Mirka Pikolová. A prezradila pomerne šokujúcu informáciu, že chodila so spevákom Janom Bendigom. Teraz k ich vzťahu povedala ešte o čosi viac!

Mirka tvorila pár so superstaristom Janom Bendigom približne dva roky. Keď sa k tomuto vzťahu spred rokov priznala, spevák to celé dosť zľahčoval.  „Ale to sme zistili, že to bola len taká puberťácka láska. Zistili sme, že sme najlepší kamaráti,“ uviedol. 

Jan Bendig a Mirka Pikolová
Zobraziť galériu (3)
Jan Bendig a Mirka Pikolová  (Zdroj: Tv Markíza)

Brunetka to však evidentne brala vážnejšie. Práve ona bola jeho známosťou predtým, než sa otvorene prihlásil k homosexuálnej orientácii. „V tom čase som netušila, že nie je orientovaný na dievčatá. Keď som to zistila, nejako som sa s tým vysporiadala. Trvalo to ale dlho,” uviedla pre Extra.cz. 

S rozchodom sa Mirka nezmierovala ľahko. „Myslím si, že ma to naozaj veľmi bolelo. Chodili sme spolu vtedy do triedy, pamätám si, že som vedľa neho potom nechcela ani sedieť. Nebolo mi dobre, bolo mi z toho veľmi smutno,” zaspomínala si. 

V ich prípade ale platí, že čas všetko zahojí. Neskôr si k sebe opäť našli cestu ako kamaráti a Mirka dokonca účinkovala aj v Janovom videoklipe. „Vzniklo z toho skvelé priateľstvo, je to skvelý človek, taká moja krv,” vyhlásila Pikolová. 

Známa kráska chodila s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Jan BendigMirka Pikolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu