Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

6. kolo Let's Dance: Ťarbavá Marcinková, Gáborík neveril vlastným ušiam a... KONIEC pre najväčšiu hviezdu!

Let's Dance Zobraziť galériu (6)
Let's Dance (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Aktuálne kolo markizáckej tanečnej súťaže prinieslo viacero prekvapení. Marián Gáborík nemohol uveriť šokujúcim slovám porotcovského kata Jána Ďurovčíka, jedna z favoritiek, herečka Gabriela Marcinková, zas predviedla pomerne ťarbavý výkon. A so šou sa musela rozlúčiť najväčšia hviezda tohto ročníka, kubánsky herec Mario Cimarro.

Jedno z najväčších prekvapení 6. kola Let’s Dance prišlo po tanci Mariána Gáboríka, ktorý so svojou manželkou Ivanou predviedol cha-chu. Z úst porotcovského kata Jána Ďurovčíka totiž vyšli pomerne šokujúce slová. 

Galéria: 6. kolo Let’s Dance

Ivana Gáborík a Marián Gáborík
Zobraziť galériu (6)
Ivana Gáborík a Marián Gáborík  (Zdroj: Tv Markíza)

„Fakt toto nechápem, fakt si mi zbúral komplet všetky plány o tom, ako budem vás dvoch hodnotiť,” vyhlásil choreograf s tým, že mal pripravené ódy na Ivanu a Mariána plánoval zjazdiť pod čiernu zem. „Keby si sa na začiatku tvojej kariéry detskej ubral iným smerom, tak z teba bude normálne dobrý tanečník. Úplne fakt. Ty más tanečný talent a stojím si za tým,” vystrúhal hokejistovi nečakanú poklonu. 

Marián Gáborík a Ivana Gáborík
Zobraziť galériu (6)
Marián Gáborík a Ivana Gáborík  (Zdroj: Tv Markíza)

Naopak, kto porotu v nedeľný večer trochu sklamal, bola herečka Gabriela Marcinková. Jej valčík totiž obsahoval príliš veľa akrobatických prvkov, na čo poukázal najmä Ján Koleník a spomenula to vo svojom hodnotení aj Adela Vinczeová. 

Podľa Jána Ďurovčíka zas zvolil jej partner Matyáš Adamec až príliš náročnú choreografiu na to, že netancuje s profesionálkou. „Ty si neodhadol Gabikine schopnosti v tomto. Nezvládla to tak, ako by to zvládol profík,” okomentoval ich výkon s tým, že mlynské koleso bolo príliš toporné a zdvíhačka ťažkopádna. „Ona je fantastická, ale toto je ťažká technika, ktorá spôsobila, že sa polovica tanca stala ťažkopádnou a úplne reálne to poviem – ťarbavou,” dodal. 

Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec
Zobraziť galériu (6)
Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec  (Zdroj: Tv Markíza)

Aj preto sa Marcinková ocitla pri vyraďovaní v poslednej trojici, a teda v zóne ohrozenia. Nakoniec postúpila do ďalšieho kola a so súťažou sa musel rozlúčiť zahraničný hosť, herec Mario Cimarro. Jeho vypadnutie v hľadisku oplakala aj jeho partnerka Bronislava. 

6. kolo Let's Dance:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tv Markíza)

6. kolo Let's Dance:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Marián GáboríkLet's DanceGabriela MarcinkováMario Cimarro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu