Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

FOTO z Let's Dance: Brutálne SEXI moderátorka správ a markizácke nevesty... PREBOHA!

Aj takto to vyzeralo na červenom koberci! Zobraziť galériu (4)
Aj takto to vyzeralo na červenom koberci! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Včera sa Incheba opäť rozžiarila. Siedme kolo Let's Dance bolo venované hudobným legendám, ktorým súťažiaci vzdali poctu svojimi tancami. Svojich favoritov prišlo podporiť množstvo známych celebrít. Nechýbali ani známe markizácke tváre. Medzi nimi napríklad aj moderátorka hlavných správ Zuzana Čimová, ktorej to nesmierne pristalo. A do hľadiska zavítali aj nevesty zo šou Ruža pre nevestu, ktoré to celkom prepískli. Aha!

Nedeľný večer patril opäť tanečnej šou Let's Dance. Známe tváre zo sveta šoubiznisu si nedali pauzu ani tentoraz a prišli podporiť svojich favoritov. Pomaličky už ide do tuhého a každý hlas je pre tanečníkov cenný. Bohužiaľ, siedme kolo museli opustiť Eliška Lenčešová a Boris Valábik, ktorí tentokrát u televíznych divákov nezabodovali natoľko, aby ich svojimi smskami posunuli ďalej.

Galéria: Zákulisie Let's Dance

Ale nielen tanečníci svojimi výkonmi vyrážali dych... Na červenom koberci bolo taktiež poriadne horúco. Postarali sa o to hlavne dámy, ktoré boli brutálne sexi. Jednou z týchto žien bola aj moderátorka hlavných správ televízie Markíza Zuzana Čimová, ktorá svojím minimalistickým outfitom ohúrila určite všetkých. A ten červený rúž. Jednoducho wau! 

Zuzana Čimová
Zobraziť galériu (4)
Zuzana Čimová  (Zdroj: TV Markíza)

Pozornosť pútali aj markizácke nevesty zo šou Ruža pre nevestu. Na siedme kolo prijali pozvanie najlepšie kamarátky, a to Marcela Dolniaková a Niki Zsuriková. Tie patrili určite k tým najvýraznejším dámam na červenom koberci a ich sexepíl je proste neprehliadnuteľný. Síce stavili na biele róby, ale určite nepôsobili nevinne. Dokonca svojimi odvážnymi outfitmi pohoršili mnoho ľudí. Podľa fanúšikov tanečnej šou to poriadne prepískli!

Marcela Dolniaková a Niki Zsuriková
Zobraziť galériu (4)
Marcela Dolniaková a Niki Zsuriková  (Zdroj: TV Markíza)

„Áno, naozaj je nemožné ich prehliadnuť. Ale sú iba vulgárne, arogantne pôsobiace a nie sexi, ale ľahko pôsobiace osoby,” znelo vyjadrenie od jedného z komentujúcich. „Marcela to trošku prehnala,” napísala zase ďalšia. Nuž, niekomu taký výstrih a rozparok nie sú po chuti. Iba chvíľka nepozornosti a nemuselo to skončiť dobre!

Marcela Dolniaková
Zobraziť galériu (4)
Marcela Dolniaková  (Zdroj: TV Markíza)

V zákulisí napríklad nechýbali ani farebné Twiinsky či speváčka Katka Knechtová. To, ako to vyzeralo na červenom koberci a kto si nenechal ujsť ani siedme kolo tanečnej šou, si môžete pozrieť vyššie v galérii.

Viac o téme: Zuzana ČimováRuža pre nevestu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu