Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

NOČNÁ MORA pre Cimarra: Kým tancoval v Let's Dance... Jeho maličká dcéra skončila na URGENTE!

Mario Cimarro a Vanda Poláková Zobraziť galériu (5)
Mario Cimarro a Vanda Poláková (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - O včerajší program mali diváci televízie Markíza postarané. Po týždni sa na obrazovky opäť vrátila tanečná šou Let's Dance. Počas veľkolepého večera na parkete zažiarili mnohí, no fanúšikovia Skrytej vášne nedočkavo čakali na svojho Juana. Ten svoj tanečný výkon vylepšil a pri tanci doslova žiaril. Mnohí by však čakali, že ho aj tentokrát príde do Incheby podporiť jeho snúbenica Broňa Gregušová, no nestalo sa tak. S maličkou dcérou prežívala chvíle hrôzy na urgentnom príjme.

Minulú nedeľu odštartovala na markizáckych obrazovkách veľkolepá tanečná šou Let's Dance. Na parket sa postavilo dokopy 11 tanečných párov. V úvodnom kole však súťaž nikto neopustil, a tak sa v kompletnej zostave mali všetci vrátiť na tanečný parket aj včera. No ako sme vás už stihli na Topkách informovať, Mária Čírová sa, bohužiaľ, druhého kola zo zdravotných dôvodov nemohla zúčastniť.

Pred týždňom na tanečnom parkete po prvýkrát zahviezdil aj kubánsky herec Mario Cimarro, ktorého sa diváci televízie Markíza a fanúšikovia seriálu Skrytá vášeň nevedeli dočkať. Jeho exkluzívny príchod na koni v sprievode titulnej pesničky spomínanej telenovely si budú mnohí pamätať ešte dlho.

Vanda Poláková a Mario Cimarro
Zobraziť galériu (5)
Vanda Poláková a Mario Cimarro  (Zdroj: Ján Zemiar)

Mario Cimarro
Zobraziť galériu (5)
Mario Cimarro  (Zdroj: Ján Zemiar)

Jeho výkon však porotu až tak neohúril a po spočítaní všetkých bodov Mario a Vanda skončili na predposlednom mieste. Napriek tomu ho snúbenica Broňa Gregušová po celý čas podporovala z hľadiska a pri hodnotení dokonca aj vybehla za ním na parket.

Broňa Gregušová a Mario Cimarro
Zobraziť galériu (5)
Broňa Gregušová a Mario Cimarro  (Zdroj: Ján Zemiar)

Včera večer známy herec predviedol quickstep. A vyzerá to tak, že aj keď je porota na Maria prísna a zatiaľ ju svojím výkonom neohromil, diváci si kubánskeho herca veľmi pochvaľujú. Na sociálnych sieťach sa objavilo mnoho komentárov, v ktorých sa ľudia zhodovali na jednom – oproti minulému týždňu sa podľa nich herec výrazne zlepšil. 

Mnohí by možno čakali, že sa jeho snúbenica objaví v Inchebe znovu, no nestalo sa tak. Mariova polročná dcérka Briana totiž skončila na urgente, a tak Broňa strávila chvíle strachu v nemocnici sama, zatiaľ čo Mario tancoval v šou. „Malinká má nejakú virózu, bohužiaľ už druhýkrát za tento mesiac. Áno, už druhýkrát sme boli na urgente, akurát teraz o prístupe radšej pomlčím a dlhé, dlhé čakanie,” zverila sa mamička na sociálnej sieti.

NOČNÁ MORA pre Cimarra:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram B.G.)

Avšak, bývalá miss nič nenechala na náhodu a aj keď sa fyzicky nemohla dostaviť do Incheby, doma si zapla živý prenos a pozerala sa na svojho snúbenca z pohodlia domova. A nezabudla mu poslať aj svoj SMS hlas. Malinkej Briane prajeme skoré uzdravenie!

Viac o téme: Mario CimarroBroňa Gregušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu